Witam miesiac temu przeszedlem zabieg rekonstrukcji dna oczodolu poprzez wszczepienie kosci z biodra.Lekarz powiedzial ze do pol roku nie moge chodzic na silownie.Przechodzil ktos taki zabieg i po jakim czasie wrocil na silownie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skoro lekarz prowadzący jasno Ci określił okres off to o co chodzi?
Nawet jak ktoś inny również coś takiego przechodził to indywidualnie otrzymał wystyczne co do tego aspektu jeśli był nim zainteresowany.
Nawet jak ktoś inny również coś takiego przechodził to indywidualnie otrzymał wystyczne co do tego aspektu jeśli był nim zainteresowany.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Ja miałem blow out, niestety po dwóch latach. Boli do dziś, a operacja była w 2004, przy okazji przecieto mi gałązkę nerwu trójdzielnego i nie mam czucia w części twarzy. Czy ktoś też tak miał i czy czucie wróciło?
...
Napisał(a)
jesli nie wróciło to już raczej nie wrócił
dobrze że nei złamanie typu trap door
skoro lekarz tak powiedział to sie stosuj...choć czy aż pół roku ...
dobrze że nei złamanie typu trap door
skoro lekarz tak powiedział to sie stosuj...choć czy aż pół roku ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!