Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
11
Witam wszystkich, wczoraj na imprezie napiłem się trochę alkoholu, wypiłem jakieś 3 kieliszki wódki smakowej, popijałem jakimś sokiem owocowym, ale 4 kieliszka nie popiłem i od razu poczułem mocne pieczenie w gardle i przełyku, potem jak już wróciłem do domu, to cały czas przed zaśnięciem myślałem że zaraz zwymiotuje. Dziś odkąd się obudziłem mam jeszcze nudności, nie jakieś silne ale i tak jest mi troche niedobrze. Dziś po obudzeniu też nie czułem kaca ani nic.
Czy to normalne, że dziś tak się czuje i ile takie coś może trwać?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9160
Napisanych postów
83466
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705710
Jedno jest pewne , alkohol jest nie dla Ciebie . Masz tzw zgagę . Zgaga opisywana jest jako uczucie palenia w przełyku. Dojmujące, bolesne. Zazwyczaj występuje po jedzeniu, a także po spożyciu alkoholu, wypiciu kawy, wypaleniu papierosa. Dlaczego? Jakie są jej przyczyny? Zgaga jest jednym z najbardziej typowych objawów chorobowych, występujących w tak zwanym refluksie żołądkowo-przełykowym, czyli zaburzeniu polegającym na cofaniu się treści pokarmowej w górę przewodu trawiennego. Kup sobie renigast
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
11
właśnie, piłem już wiele razy i to o wiele wieksze ilości i nigdy się z takim czymś nie spotkałem, wczoraj od początku źle się czułem już po 1 kieliszku, miałem już 2 gastroskopie w przeciagu ostatnich 2 lat w zwiazku z dawnym problemem, i nie mam refluksu