Szacuny
19
Napisanych postów
2489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
47752
Wyczytałem gdzieś, że taki krem który mocno złuszcza skórę, może przyczynić się do poprawy wyglądu skóry w której obfitują przebarwienia i blizny potrądzikowe, stosował ktoś ?
Szacuny
19
Napisanych postów
2489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
47752
Czytałem sporo o tym i faktycznie wszyscy specjaliści zalecają tak jak mówisz, ale jak czytam jakieś wypowiedzi ludzi z takim "problemem" Jak jak, to piszą, że opalenie znacznie uniewidoczniło, te przebarwienia...
Teraz nic innego mi nie pozostało, więc spróbuje słoneczka, a na jesień jakieś zabiegi.
Benzacne moge stosować przy częstym opalaniu ? Czasem jakiś syfik wyskoczy, więc zazwyczaj atakuje go większą ilością benzacne i ładnie zasusza.
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
441
opalając skórę nie zlikwidujesz problemu, ja lecze trądzik już kilka lat i w czasie jednych z wakacji sam probowalem opalic sie tak aby blizny sie uniewidocznily, teraz tego żaluje bo zostały mi blizny w formie ciemnych plamek, których nie moge zlikwidowac w zaden sposob, teraz wybieram sie na zabieg z uzyciem kwasow, moze cos pomoze :) ; a artrederm również polecam - dość mocno złuszcza skórę, ale po pewnym czasie skora się przyzwyczja
Szacuny
19
Napisanych postów
2489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
47752
Ja już jestem po 3 "zabiegach" na solarium i już baaardzo ładnie się uniewidoczniły, teraz będę wyłapywał regularnie słońce i myślę, że tym okresie letnim będzie gitara, a na jesień pomyśle nad jakimiś zabiegami.
Szacuny
5
Napisanych postów
1476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10822
co do kremy to polecam Lysanel Active z SVR 12% :) i kremy z filtrami:) Na każdego co innego działa.Jeden pójdzie na solare i będzie zadowolony, a drugiemu się wszystko uwidoczni