Niestety zrobiło mi się zapalenie okostnej kości piszczelowej. Jakieś sprawdzone sposoby na leczenie we własnym zakresie poza zimnymi okładami?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jakie masz dokładnie objawy, od kiedy , jak zostało zdiagnozowane i przez kogo i w związku z tym jakie dostałaś zlecenia , postępowanie Twoje obecne ?
...
Napisał(a)
trzy lata temu miałam dokładnie to samo. Wtedy było RTG, antybiotyk i krioterapia...teraz już nie mam czasu na lekarza i RTG ... ogólnie wiem, że mam to przez przeciążenie ... na pewno odpuszczam trochę obciążenie nóg treningami .... delikatne truchty tylko zostają /// na pewno maść chłodząca i okłady ...
...
Napisał(a)
Byłem na szkoleniu w ostatnich dniach także sorki za opóźnienie
Znam trochę Twoją aktywność i przy takiej ilości biegania może być to tzw. 'shin splints'
rollujesz się , rozciągasz ?
chłodzenie , maść to tylko objawowe działanie dobrze jakbyś się wybrała na wizytę do fizjoterapeuty bądź osteopaty

Znam trochę Twoją aktywność i przy takiej ilości biegania może być to tzw. 'shin splints'
rollujesz się , rozciągasz ?
chłodzenie , maść to tylko objawowe działanie dobrze jakbyś się wybrała na wizytę do fizjoterapeuty bądź osteopaty
...
Napisał(a)
To powinno być dobrze , kwestia obecnie zluzowania i poddania się terapii 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!