potrzebuje jakis dodatek do makaronu tj.z czym mozna go zjesc najlepiej z duza zawartoscia bialka (nie wiem0 np.jogurt naturalny itp, albo cos innego ,bo w makaronie jest duzo wegli do posilku nr.3 przed posilkiem przedtreningowym gdzie jem ryz/ziemniaki z gotowanym pod para piersz z kurczaka .dodam ze mieso odpada bo w potreningowym mam tez mieso z ryzem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a czym to się gryzie, że masz już mięso w jednym z posiłków? Śmiało możesz dawać jogurt jakoś specjalnie bogaty w białko nie jest .
jak nie chcesz mięsa pozostają np jaja czy ryby, ewentualnie twaróg/ serek wiejski.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
J/W
Albo po prostu zamień makaron na inne źródło węglowodanów. Wtedy będziesz miał(a) większą różnorodność w diecie i możliwe łatwiejsze kompilowanie, smacznego posiłku.
Albo po prostu zamień makaron na inne źródło węglowodanów. Wtedy będziesz miał(a) większą różnorodność w diecie i możliwe łatwiejsze kompilowanie, smacznego posiłku.
...
Napisał(a)
kasza gryczana/ryż brązowy/czasami wafle ryżowe/kasza jaglana do wyboru do koloru jeżeli chodzi o zamianę
...
Napisał(a)
do makaronu komponuja sie swietnie krewetki na ostro osobiscie uwielbiam a jak lubisz na slodko to ja robilem taka paste z 4 lyzek jogurtu naturalnego I z 2 miarek izolatu po wymieszaniu wychodzi fajna pasta polewasz makaron I jest ok dobre na zimno I cieplo ,smak oczzywiscie zalezy od izolatu ja preferuje biala czekolada
ps.ja czasem we wszystkich posilkach (5) mam mieso I czasem ten sam gatunek wolowina aalbo kurczak
Zmieniony przez - darek290976 w dniu 2015-11-05 01:37:57
ps.ja czasem we wszystkich posilkach (5) mam mieso I czasem ten sam gatunek wolowina aalbo kurczak
Zmieniony przez - darek290976 w dniu 2015-11-05 01:37:57
...
Napisał(a)
z gory dzieki za podpowiedzi.Mieso nie wchodzi w gre bo juz mam w dwoch posilkach choc troce inne mieso.natomiast trzy posilki ze ''scierwem'' to juz sie przejada jedzac dzien w dzien .Dla urozmaicenia trzeba dodac cos innego .Raczej bede w tym trzecim posilku szamal tak na przemian makaron z jogurtem naturalnym badz serkiem wiejskim itp..
...
Napisał(a)
Poczytaj podstawowe zalecenia odnośnie układania diety. Tam masz opisane jak ją zbilansować i co jest dobrym źródłem białka.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!