Szacuny
55
Napisanych postów
6151
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64148
Jak podaje serwis sports.sho.com pierwszym przeciwnikiem Fedora Emelianenko w organizacji Strikeforce będzie niepokonany Brett Rogers, który w swojej ostatniej walce zniszczył bez większych problemów Andrei’a Arlovskiego. Więcej informacji wkrótce.
Szacuny
2
Napisanych postów
223
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2997
niedługo Fedor będzie walczył z Najmanem na KSW albo z Popkiem na leśnej polanie.
a tak poważnie to wg mnie pojedynki z takim fighteram jak Brett Rogers to cofanie się w poziomie sportowym.
"Z czasem wyszkolą się też w walce szpadlem, sierpami i widłami"
Szacuny
1
Napisanych postów
363
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8584
Głupie gadanie, że jak fedor nie walczy z jakimś hamburgerem z ufc to odrazu się cofa w rozwoju sportowym...
Walka to walka, to czy Rogers nabił sobie 10-0 na kelnerach czy ludziach z top10 heavyweight mnie nie obchodzi, byle kto nie wygrywa z każdym przeciwnikiem poprzez ko/tko (jedna walka przez submission -> punches). Dodatkowo wygrywał na przestrzeni 1 lub 2 rundy.
A o poziomie Fiodora się nie wypowiadam bo każdy zainteresowany w temacie wie o co chodzi.
Zmieniony przez - Patay w dniu 2009-08-27 11:05:09
Szacuny
0
Napisanych postów
1176
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11448
A to ci niespodzainka. A nie mówiłem, że dadzą Fiedii Rogersa ?
Przynajmniej padnie jeden mit o nowym super zawodniku, Brecie Rogersie. Stawiam : 1R, dziwignia, około pierwszej minuty.
Szacuny
0
Napisanych postów
390
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6590
Ja bym Rogers'a nie pozostawiał całkiem bez szans. Ma masę, mocny cios, dużo większy zasięg ramion i ma przed sobą niesamowitą szansę. Amerykanin na pewno dużo uwagi poświęci obronie przed obaleniami, gdyż sądzę że w parterze Fedor będzie szukał wygranej. Jakbym miał stawiać kasę to dałbym F.E. by submission 1R.
Szacuny
0
Napisanych postów
501
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3582
Arek, Arlovski przede walką z Fedorem był uważany za numer 2 cieżkiego MMA, przed walką z Brettem numer 3,4. A więc najwyższy światowy poziom. Brett pokazał że ma ciężkie łapy, że umie niezle boksować, chyba jedyny sposób na Fedora to KO. Ale ilu już tak zapowiadało i co wyszło
Szacuny
5
Napisanych postów
530
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2159
No właśnie przed każda walka Fedora z jakimś poważniejszym przeciwnikiem były takie spekulacje. Przed walka z Minotaurem były spekulacje że Mino może go poddać. Przed walka z CroCopem że może go być KO przez lewy highkick. Przed walka z hong man choiem że różnica w wadze jest zbyt duża. I co? Fedor wygrał z każdym z nich wiec nie sądze aby tym razem nie dał rady.