Szacuny
3
Napisanych postów
91
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1048
Witam . Ostatnio kupiłem sobie Nike Tiempo Natural II FG i po pierwszym graniu w nich jakies 3 godziny zrobił mi sie odcisk taki ze grac nie moge w nich . Jak sądzicie są za małe czy sie rozbiją bo one są rozmiar 43 a we wszystkich butach jakich chodze mam 43 i są dobre HELP ;/ i jeszcze po 1 graniu mnie paznokcie bolaly ale nie wygladają na za małe co o tym sądzicie ? Dzięki
Szacuny
12
Napisanych postów
466
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5712
A paznokcie obciales?? Ja mam buty takie na styk i jak w nich biegam tez mam odciski ;) jak Ty buty kupowales??? Ja mam i buty i 46 jak i 47, a ostatno 45 byly na mnie dobre jedne. Butow sie nie bierze na rozmiar bez mierzenia, teraz masz nauczke. Nikt TObie chyba butow nie powiekszy, wiec nie wiem w czym masz problem... Sprawa jest jasna.
Szacuny
12
Napisanych postów
466
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5712
No to czekaj, az sie rozbija. Jak sie nie rozbija to jest problem. Albo wtedy biegasz z odciskami, albo zostawiasz buty :D ja nie wiem jak mierzyles, ze teraz takie sa :/
Szacuny
5
Napisanych postów
134
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2830
nigdy jak sie kupuje nowe korki nie powinno sie w nich od razu trenować full czasu,kupiles to pobiegaj w nich przez pol godziny na kazdym trneingu przez pierwszy tydzien-max dwa wkładaj w prawidła albo coś podobnego i będą dobre.