Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam, mam pewien problem.
Po całym dniu pracy m.in. przy komputerze mam zaczerwienione i zmęczone oczy jak mozna temu zaradzić, znacie jakieś domowe sposoby?
Szacuny
52
Napisanych postów
4559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42829
albo krople ze świetlika. Klarin tez mozesz sobie kupić.
Ponadto ćwiczenia na wzrok, np zasłanianie- jako przerwa w pracy szczególnie przy komputerze. pamietaj o mruganiu, przy komputerze, odległosci- chyba 70 cm od monitora, no i najlepiej zeby wzrok był powyzej monitora.
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12849
kropelki można naturalnie stosowac ale raczej profilaktycznie a nie na juz mocno zmeczone oczy . ja polecam metode naprawde skuteczna i w miare prosta.gdzies czytałem i nawet widziałem. chodzi o zimne okłady torebkami z czarnej herbaty . naprawde jak siedze przed kompem ze 3h to potem mam obolałe oczy wtenczas to mnie ratuje .polecam
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23
ej, wiecie co, te kropelkowo-okładowe sposoby to moze i dobre, ale tak na prawde do pracy przy kompie powinno sie nosic okulary!!!! z antyrefleksem. Ja nosze do kompa esilory. ni ewiem jak inne, ale te sa spoko. po prostu chroania przed tym promieniowaniem.
Szacuny
31
Napisanych postów
1358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22408
Tez mam problem z oczami.Z tym ze rano przez dlugi czas do oklo godziny po wstaniu zbiera mi sie przy kaciku oka wydzielina.Na wieczor tez bardziej intensywnie.Niewiem czym to jest spowodowane.Moze jakas alergia a moze przez to ze duzo na kompie siedze.Sam juz niewiem.
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12849
okłady z szałwi to krzyż na droge ... przeciez szałwia ma dzialanie antyseptyczne a nawet odkażające ... chcesz by Ci oko wyrażło ;> Czarna herbata lub krople specjalne na zmeczone oczy dostepne w aptece ...
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>