Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
141
Witam :)
Byłam na diecie 1300kcal od dietetyka, niestety nie mogę poradzić sobie z zahamowaniem łaknienia, mogłabym jeść cały czas. Czy polecacie jakiś skuteczny suplement który pomoże mi ograniczyć jedzienie ponieważ muszę wrócić koniecznie do diety bez powrotów do obżerania ;)
Czytałam o trizerze i trec diet control, co myslicie o tych suplach?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
osobiscie bym startowal z 1800 w DT 1600 DNT i dosc dlugo posiedzial na tego typu bilansie, manipulowal natomiast treningami jak i rotowal weglwoodany.
co do suplementu, na razie bym nie w sumie nie bral.
Twoj glod, to wynik zle oszacowanych kalorii, nic innego
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
301
Napisanych postów
3861
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33763
dieta 1300kcal to troszke mało wiadomości, czasem dając wiecej kcal podkrecasz metabolizm i kg poleca, wszystko zalezy jakie masz zapotrzebowanie, zapychac sie mozesz do woli warzywami one nie robia krzywdy, druga sprawa: znam cala mase mocnych srodkow ktore zatrzymuja apetyt na amen ale osoba która nie miala doczynienia ze stymulantami zrobi sobie krzywde
Zmieniony przez - duckland w dniu 2017-01-24 19:33:45
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
141
duckland
dieta 1300kcal to troszke mało wiadomości, czasem dając wiecej kcal podkrecasz metabolizm i kg poleca, wszystko zalezy jakie masz zapotrzebowanie, zapychac sie mozesz do woli warzywami one nie robia krzywdy, druga sprawa: znam cala mase mocnych srodkow ktore zatrzymuja apetyt na amen ale osoba która nie miala doczynienia ze stymulantami zrobi sobie krzywde
Zmieniony przez - duckland w dniu 2017-01-24 19:33:45
Brałam spalacze które powstrzymują od jedzenia, najmocniejszy termline ultra hard...Możesz coś polecić, nie obwiam się niczego
Szacuny
301
Napisanych postów
3861
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33763
np black mamba, jedna tabletka rano naczczo i pierwszy posilek zjesz kolo 14
tylko przy tym jakis termline ultra hard to jest ultra-komedia, uwaga na serducho i cisnienie to nie kawa z mlekiem
Zmieniony przez - duckland w dniu 2017-01-24 19:41:17