Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
28
Cześć, mam problem w załączniku przesyłam zdjęcia
I pytanie czy mam zakola i czy mogę cokolwiek z nimi zrobić przypominam że mam 16 lat
Włosy świeżo po umyciu
Zmieniony przez - KenQQ w dniu 2022-03-03 20:59:49
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12448
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Witaj. Przede wszystkim dla tego typu stan odpowiada genetyka.com jesteś podatny na to aby nie nosić zbyt gęstych włosów czy obszary które o których wspomina czyli tak zwany zakola są po prostu nie porośnięte włosami to tutaj zbyt dużo już nic nie zrobisz w tym zakresie i faktycznie może się okazać że w wieku 16 lat Masz już te zakola. A będąc na przykład 30 latkiem będziesz miał łysinę. Tutaj niestety Ciężko będzie temu zapobiegać Jeżeli twoje geny są w taki sposób ustawione i tak ma być. Pozostaje w przyszłości zabieg przeszczepu
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238004
Tak jak wyżej, moje zdanie też jest identyczne. Tutaj najwiekszą rolę odgrywa generyka i tego nie przeskoczysz :P Ale też nie masz się co nimi przejmować przecież dużo ludzi te zakola posiada nawet w tak młodym wieku, może mało się przyglądałeś ale tak jest. niektórzy w wieku 20 lat mają już łysinkę inni zaczynają siwieć, genu nie przeskoczysz ;)
Szacuny
378
Napisanych postów
877
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
7509
KenQQ
Cześć, mam problem w załączniku przesyłam zdjęcia
I pytanie czy mam zakola i czy mogę cokolwiek z nimi zrobić przypominam że mam 16 lat
Włosy świeżo po umyciu
Zmieniony przez - KenQQ w dniu 2022-03-03 20:59:49
Geny i nic z tym nie zrobisz. Ewentualny przeczep w przyszłości. Miałem kolegę który w 2 gimnazjum był już niemal cały siwy.