...
Napisał(a)
Witam wszystkich mój kumpel ma taki mały problem...w środe był na siłce po 5 miesięcznej przerwie i dostał bardzo ciężkie zakwasy przez które nie może się prawie ruszyć ma je już 3 dni...a druga sprawa mocz zmienił mu się na kolor brązowy...sterydy mają wpływ na mocz? ostatni raz brał je we wrześniu (mało 5 amp cidotestonu i 5 omy)...co ma robić? proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zakwasy puszcza za pare dni pospinalo mu wszystkie przyczepy ponaciagal pewnie ale z moczem to czarna magia pije duzo wody?
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Właśnie bardzo mało pije...wczoraj kazałem mu wypić 2 l wody i mocz był już bardziej jaśniejszy :)
...
Napisał(a)
Bardziej jasny jak już.
Ciemny mocz może wskazywać na odwodnienie.
Jeżeli chodzi o "zakwasy" utrzymujace sie nadal mimo upływu kilku dni to pewnie zamiast lekko przetrenować całe ciało po przerwie przykozaczył i zajechał mięśnie.
Ciemny mocz może wskazywać na odwodnienie.
Jeżeli chodzi o "zakwasy" utrzymujace sie nadal mimo upływu kilku dni to pewnie zamiast lekko przetrenować całe ciało po przerwie przykozaczył i zajechał mięśnie.
...
Napisał(a)
Przy "zakwasach" utrzymujących się kilak dni kolega już dawno by nie żył :) To opóźnione bóle mięśniowe, tzw DOMS.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/pater007_every_day_makes_a_difference-t999129.html
...
Napisał(a)
z tego co piszesz wystarczy zwiększyć płyny niech pije więcej wody
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Więcej wody/izotoników. Mocz i jonogram może sobie zbadać.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
To ciekawe. Kolega niedawno opowiadał że jego syn, koszykarz, dostał mega zakwasy. I miał prawie czarny mocz. Powiedział to lekarce telefonicznie,a ta kazała mu natychmiast przyjechać do szpitala. Gość tydzień przeleżał w szpitalu na kroplówkach. Lekarka powiedziała, że gdyby zbagatelizował ten fakt to do końca życia skazany byłby na dializy, zniszczyłby nerki. To się jakoś tam nazywa. Podobno ma to związek z mioglobiną ale głowy nie dam sobie uciąć.
...
Napisał(a)
Dlatego trzeba mocz zbadać bo to może oznaczać wiele rzeczy i to właśnie bardzo poważnych! A nie zalecacie picie wody
Ja jak miałem ciemny mocz skończyło sie na kolce nerwowej. Mioglobina i hemoglobina rozpadają sie do bilirubiny, może to być żółtaczka miazszowa.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!