Szacuny
14
Napisanych postów
209
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3696
Cześć,
W poniedziałki po treningu chodzę na hale i dobre 1,5h na dosyć dużej intensywności gram w piłę. Ciężko mi po treningu Push gdzie robię np. siady grać, ponieważ czuje mega ociężale nogi i mega dyskomfort. Dodam że nie jestem w stanie dodać jednego dnia tylko na nogi. Czy w związku z tym można zamienić kolejnością dni treningowe i zamiast Push- Pull robić Pull-Push ?
Wydaje mi się to oczywiste ale wole się upewnić czy aby nie ma w układzie Push-Pull jakiegoś głębszego sensu o którym nie mam pojęcia.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Witaj, w układzie push-pull jest głębszy sens krótko mówiąc W takim razie może zmień dni treningowe na np. wtorek-środa/piątek-sobota lub niedziela-poniedziałek/środa-czwartek?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
W pushu masz najczęściej ćwiczenia na czwórki, które wymagają do prawidłowej techniki wypoczętych prostowników grzbietu do stabilizacji. Pull natomiast te prostowniki mocno męczy.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Generalnie możesz zamienić ale siłowo przysiady wtedy ucierpią.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
14
Napisanych postów
209
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3696
Wtedy masz dluzsze przerwy. Nie masz dzien po dniu. Tylko min dzien przerwy. To juz nie jest wtedy az takie przemeczenie. Przynajmniej wedlug mnie o to chodzi.