Czym mogę zastąpić Y-Raise, niestety nie mam dostępu do ławeczki na której mógłbym wykonywać to ćwiczenie. Planuje zacząć fbw Sakera, a właśnie to ćwiczenie znajduje się w planie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie masz ławeczki regulowanej w swoim sprzęcie?
Jeśli nie masz to można zrobić to ćwiczenie stojąc na przykład, taką jak kiedyś z tego co kojarzę polecał Poliquin
Robiłem swego czasu tę wersję w oparciu o ławkę i była na prawdę świetna, więc możesz z powodzeniem ją zamienić.
Ważne żeby takie ćwiczenia prozdrowotne wykonywać regularnie często jako wstęp do właściwego treningu siłowego.
Jest tych ćwiczeń cała masa i warto je co jakiś czas zmieniać na inne.
Jeśli nie masz to można zrobić to ćwiczenie stojąc na przykład, taką jak kiedyś z tego co kojarzę polecał Poliquin
Robiłem swego czasu tę wersję w oparciu o ławkę i była na prawdę świetna, więc możesz z powodzeniem ją zamienić.
Ważne żeby takie ćwiczenia prozdrowotne wykonywać regularnie często jako wstęp do właściwego treningu siłowego.
Jest tych ćwiczeń cała masa i warto je co jakiś czas zmieniać na inne.
...
Napisał(a)
Naweet taboret by wsyatrczył, a ławke do treningu klatki masz, bo jak tak to i pewnie to sie da wykonać.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!