...
Napisał(a)
Mam dylemat co wziasc zamiast Nolvadexu poniewaz mam problem z dostaniem tego cuda,ponoc mozna dostac na recepte Tamoxifen a moze polecicie cos innego. Moj cykl 1-7 prop 100 e2d i Win 1-6 30 ed
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dokładnie j/w

CEL CYKLU: wypchnąc na klatke ponad 120kg i powiekszyc sie wyglądowo....ło ku..waLOL
...
Napisał(a)
Nie jedz Nolvy w ogole, mozesz szamać Proviron (jezeli jestes na 110% pewien ze dostaniesz gino itp), ale tylko do chwili gdy wejdziesz na winstrol, wtedy odstawiasz Provi.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Czyli po skonczonym cyklu zapodac clomid 1-14 50mg ed bez nolvy?
Jesli cos to doradzcie mi z tym odblokiem tak zeby było dobrze a gdybym nie załatwił nolvy to co najlepiej na gino. Zreszta jak byscie wy zrobili odblok. przy tych dawkach na cyklu?
Jesli cos to doradzcie mi z tym odblokiem tak zeby było dobrze a gdybym nie załatwił nolvy to co najlepiej na gino. Zreszta jak byscie wy zrobili odblok. przy tych dawkach na cyklu?
...
Napisał(a)
A to o odblok chodzi hehe. Tak samo Provi możesz dodać i sam Clomid wystarczy.
[ON]
...
Napisał(a)
To napisze jeszcze raz Odblokowanie po cyklu chciałem zrobic tak
1-14 clomid 50 mg ED
1-21 nolva 20mg ED
a w razie jakis problemow w czasie cyklu zapodac nolve.
Nolvy raczej nie zalatwie wiec proviron moge zastapic tak samo nolve?
Czyli zapodac go po cyklu i w razie czego podczas cyklu.
1-14 clomid 50 mg ED
1-21 nolva 20mg ED
a w razie jakis problemow w czasie cyklu zapodac nolve.
Nolvy raczej nie zalatwie wiec proviron moge zastapic tak samo nolve?
Czyli zapodac go po cyklu i w razie czego podczas cyklu.
...
Napisał(a)
Tzn, Proviron będzie pełnił funkcję antyestrogenową i poprawa samopoczucia po cyklu. Ciezko mi powiedziec czy tyle Clomidu starczy akurat Tobie. Ewentualnie te pare dni przedłużysz.
[ON]
...
Napisał(a)
eOr powiedz mi a co wedlug ciebie jest lepsze nolva czy proviron?
i czy podczas cyklu jesli wystapia jakies dolegliwosci to jedna 5tabl provironu25mg. starczy?
i czy podczas cyklu jesli wystapia jakies dolegliwosci to jedna 5tabl provironu25mg. starczy?
...
Napisał(a)
Nie mozna powiedziec co lepsze, bo te srodki sa zupelnie odmienne i maja inne zastosowania, aczkolwiek oba maja ceche wspolną - są antyestrogenami.
[ON]
...
Napisał(a)
e0r czy jest sens dorzucić do metanabolu powiedzmy 20mg max 25 mg dziennie proviron w dawce 25mg czy będzie to zbyt mała dawka
Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
winstrol , jak brac?
Następny temat