Kiedys jak bylam w solarium to guziki do regulacji zamkniecia kabiny byly z boku na wysokosci dloni. Treaz ost poszlam i nie wiem zupelnie jak zamknac. Nad glowa mam przyciski, na pewno jest start/stop i nawiewy ale nie wiem gdzie jest ta regulacja. Prosze napiszcie jak mam to zrobic. Łóżko jest marki Ergoline
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Raymond wiele nie wiele, wiemy, ze to nie soltron
, swoją droga jak pisałem w większości modeli Ergoline pozostawiły ręczne zamykanie.
Zmieniony przez - keval w dniu 2009-04-13 12:18:21

Zmieniony przez - keval w dniu 2009-04-13 12:18:21
...
Napisał(a)
Prosze bardzo o odpowiedzi bo glupio mi zapytac tyc lasek z solarki ;/ wydaja sie takie pustawe lekko.
...
Napisał(a)
przecież po to one tam są aby można się było zapytać jak się czegoś nie wie
Zmieniony przez - maniak89 w dniu 2009-04-10 02:11:33
Zmieniony przez - maniak89 w dniu 2009-04-10 02:11:33
...
Napisał(a)
w kabinach ergoline w 80% modeli jest przycisk przed twoją twarzą na samym środku. Takie pomarańczowy z napisem start i stop. Wciśnij jego prawą stronę. :)
NvR Lk BcK...
...
Napisał(a)
W starszych Ergolinach zamuka się ręcznie a nie guzikiem, masz napewno taki uchwyt na górnej pokrywie i poprostu pociągasz go w dół a po opalaniu odpychasz w górę. W strszych typach nie szukaj przycisku do zamykania. Wklej moze zdjęcie tego łóżka, albo napisz jakie miało oznaczenia., ale na 90% zamykało się ręcznie a nie przyciskiem.
...
Napisał(a)
Tak mi sie cos wydaje ze na listewce sa takie "oczka" za ktore mozna pociagnac, ale balam sie ze cos urwe:P
...
Napisał(a)
ale w sumie dziwne muzyka jest, nawiwy sa i jakies tam inne bajery pewnie tez, tylko nie wiem jakie ( :/ ) a recznie by trzeba bylo zamykac?
...
Napisał(a)
EEE to nie jest takie wcale stere to Ergolne Evolution, zamknij ręcznie. A co do ręcznego zamykania, Ergoline w większości ma solaria zamykane ręcznie, mimo tego, że łózka są nowoczesne, niektórzy nie mają zaufania do zamykania guzikiem itp.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!