Panowie! Niedawno kupiłem rower stacjonarny (Panther SPOKEY) i mam pewien problem. Otóż, kiedy tylko mocniej przycisnę z roweru wydobywa się zapach gumy. Mechanizm działa na zasadzie dwóch kół (jedno jest magnetyczne), pomiędzy nimi jest gumowy pasek (nie łańcuch, jak w rowerach tradycyjnych) i to on prawdopodobnie śmierdzi (pod wpływem ciepła jednego z kół). Zastanawiam się: 1.czy to jest/może być szkodliwe (ćwiczenia do zadyszki przy takim zapachu), 2.czy w Waszym sprzęcie innych marek zdarzają się tego typu... zapachy. Roweru zwrócić nie mogę, kupiłem na wyprzedaży bez gwarancji. Dzięki za odpowiedź
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wystaw rower na balkon i tam za******laj na nim ;]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pomogłem? Nie zapomnij dać soga
www.pajacyk.pl ----> Jeden click, jeden obiad ;)
...
Napisał(a)
oj zapach palonej gumy to sie zdarza tylko przy dobrym seksie;]
...
Napisał(a)
Mam identyczny problem jak Pan w orbitreku spokey Sirius I w rowerku mag. Pliant Colorado. Czy znalazl Pan juz rozwiazanie ?
...
Napisał(a)
chudy, jak seks w gumie może być dobry ?

"JAKOŚĆ ODŻYWIANIA MUSI DORÓWNYWAĆ JAKOŚCI TRENINGU"
JOHN PARILLO
...
Napisał(a)
Ja miałem tak z hantlami i po jakimś czasie przeszło...ale tutaj jest kwestia tarcia. Może poluzuj trochę cały mechanizm żeby się nie ocierało.
Chudy001 - sog :D
Chudy001 - sog :D
1910
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!