Witam i proszę o pomoc! NA zdjęciu mało widac ale mam zapadnięta prawą stronę klatki piersiowej(dokładnie mostek) do dyspozycji mam ławeczkę i nakład 50 kg sprzęt nowy mój staz to zero kompletny amator. Proszę o podanie cwiczeń które pomogły by usunąc wadę. Czy wyciskanie leżąc coś da?? piszcie..zgóry thx za pomoc
...
Napisał(a)
Witam i proszę o pomoc! NA zdjęciu mało widac ale mam zapadnięta prawą stronę klatki piersiowej(dokładnie mostek) do dyspozycji mam ławeczkę i nakład 50 kg sprzęt nowy mój staz to zero kompletny amator. Proszę o podanie cwiczeń które pomogły by usunąc wadę. Czy wyciskanie leżąc coś da?? piszcie..zgóry thx za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- prawa strona klatki wieksza od lewej.
- prawa strona klatki wypokla a lewa wklesla
- "Zapadnięta" wewnętrza część klatki piersiowej.
- Prawa strona klatki wieksza od lewej...
- Skolioza, prawy bark wyższy od lewego, odstajaca lewa strona klatki piersiowej
- Prawa strona mniejsza od lewej w klatce piersiowej !!!!POMOCY!!!!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poprostu trenuj na mase, ułoż sobie jakiś sprawdzony i dobry plan treningowy, najlepiej skorzystaj z wyszukiwarki i będzie dobrze.
"Trening czyni mistrza"
...
Napisał(a)
musisz nabrać trochę mięśnia jednak tutaj musisz ułożyć sobie trening całego ciała nie tylko klatki daj znać o jaki masz wiek i jak Twoja dieta to coś pomożemy
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
tu w ogóle klatki nie ma
to nie widać która strona zapadnięta
imo obie takie same
rób pompki na początek (w sumie cały trening domatora lepiej)później pomyśl o siłce.pzdr.
to nie widać która strona zapadnięta
imo obie takie same
rób pompki na początek (w sumie cały trening domatora lepiej)później pomyśl o siłce.pzdr.
...
Napisał(a)
Mysle ze duzo osob od takiej klatki zaczynali ja duzo lepszej nie mialem takze nie zalamuj sie bierz sie za pompki potem lawka i po malu dodawaj cwiczenia jaakies rozpietki czy cos...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!