Szacuny
3
Napisanych postów
156
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2212
witam wszystkich,
Mam taki problem. Jakis tydzień temu doszło do zapalenia zyly lewego ramienia. Zaczerwienienie na zyle szlo od samego nadgarstka az do pachy. Brałem agumentin (antybioty),fraxodi (na rozrzedzenie krwi) i przeciwblowe. I takie pytani, kiedy moge wrocic do robienia silowni ?? Wydaje mi sie ze juz przeszlo, tylko mnie strasznie barki bolą (ale to tylko przy napieciu miesnia) takze watpie zeby miało to cos wspolnego z zapaleniem zyly .
z góry wielkie dizeki za odpowiedz
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Kiedyś Miałem zapalenie żył w obu rękach i na na całej długości - lekarz przepisał maść robioną na zamówienie. Nie za wiele pomagała, ale stosowałem i prawdę mówiąc to czas goił rany. Jeśli ból doskwiera/promieniuje jeszcze po zapalaniu żyły musisz czekać aż przejdzie samo. Oczywiście możesz stosować maści/środki przeciwbólowe - ale najpewniej po konsultacji z lekarzem.
Szacuny
3
Napisanych postów
156
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2212
dzieki krzykacz :) pewnei masz racje trzeba po prostu poczekac.
A od czego to niemam opojecia ;/ żadnych zranien ani nic takiego, nic niewkowalem. w sumie to niewiem samo jakos wyszlo.
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1191
witam
ja mam chyba podobny problem. 3 tyg zrobilem sobie przerwe od siłowni, wczoraj wrocilem, dobrze sie rozgrzałem , rozciągnąłem i nagle złapał mnie ból przez całą rękę, od nadgarstka przez łokieć do barku. miesiac temu tez bolało, ale mniej. i tylko na łokciu od wewnątrz wyszła mi na wierzch taka żyłka, dosyc gruba i fioletowo-czerwonego koloru. to mysi być jakis problem z żyłą. jak sadzicie, co to moze byc?? sie w****iam tylko bo nie moge normalnie trenować ć!!
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1191
chciałem dodac ze jeszcze miałem z tej zyly jakies 3 miesiace temu pobieraną krew, mysle, ze to rowniez ma wpływ :/ ****a nakupilem odzywem za przeszlo 500 zl a nie moge trenować!!