jesien zima siłka boks lato koks :d
...
Napisał(a)
Otóż od marca dopadło mnie zapalenie mięśni policostam jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to od strzałów (od soku w dupie i udach) może być bo pierwsze puchom nogi gdy obniżam dawkę kortykosteroidow, ogólnie rokowania dobre ale nie wiem skąd to dziadostwo zaczęło się z końcem l-dopy w marcu. Bez leków ciężko wykonać podstawowe czynności, poruszanie oddychanie po jakimś lekkim treningu też czuje ogólnie puchnę od stóp najbardziej może ktoś miał coś takiego? Stwierdzono po objawach i wysokim crp zapalenie mięśni ale za długo już to mam. Rokowania dobre tzn kiedyś wyzdrowieje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Znacie jakieś środki na poprawienie regeneracji mikrouszkodzeń żeby móc robić najintensywniej cardio może anapolon? Jem sporo ale doms jest a z racji na temat niema co przesadzać w końcu ile tego zapalenia można znieść, może sterydy je ugaszom poprawiając regenerację byle bez szczalow bo wydaje się że to może być przyczyczna takich zapaleń. Odżywki citrulina akg też pomagają, ale chwilowo i trochę i niezbyt tanio, może kilo buraków zbledowac codziennie do rosołu? Ponoć ulepsza przepływ krwi po naczyniach
jesien zima siłka boks lato koks :d
...
Napisał(a)
Masz kinaze podwyższoną i pewnie stąd mowa o zapaleniu mięśni. Co prawda tylko 3000 ale u niektórych nawet przy takich iwynikach już są bóle . To raczej powód żeby się zregenerować i odpuścić treningi. Bo jak wywali ci wyżej to jeszcze się rabdomiolizy nabawisz. I wtedy dopiero zobaczysz co to ból.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!