Witam miałem zapalenie najądrzy, i jak je mialem to lekarz powiedział mi ze nie moge cwiczyć na siłowni, od tego czasu minoł juz miesiąc i mam pytanko! zcy moge juz wracać na siłownie? Byłbym bardzo wdzięczny za jakąs fachową opinie, jak sie ma zapalenia jąder i najądrzy do ćwiczeń na siłowni. Z góry dziękuje:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Powiększenie całej moszny opuchlizna jader, ból. Leczenie antybiotyiem i jakimis czopkami, i po tym leczeniu mi zeszła opuchlizna i nie bolało ale np jak poćwicze na siłowni to od nowa czuje jakby mi to wracało. Lekarz na USG powiedzial że zostało mi tam jeszze troszke płynów po zapalaniu. Chyba pójde jeszcze raz do lekarza bo mnie o wkurza.
Zmieniony przez - bondbond w dniu 2007-02-03 11:21:07
Zmieniony przez - bondbond w dniu 2007-02-03 11:21:07
...
Napisał(a)
Ja bym się o to lekarza zapytał ,lepiej chwilę jeszcze poczekać i doleczyć niż powrócić do choroby.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
izotek-cena,dzialanie, skutki, wniosek...
Następny temat