Wczoraj zakupiłem zarodki pszenne oraz otręby pszenne. Czytałem, że jedzenie ich samych nic nie daje, ponieważ białko w nich zawarte nie jest tak łatwo przyswajalne. W taki razie z czym je łączyć, żeby móc w pełni wykorzystać białko zawarte w zarodkach i otrębach?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co Ci one dadzą ? Ważne jest cała dieta a nie jakiś poboczny składnik.
Wrzuć cały jadłospis jaki masz , ludzie którzy przejmują się jak Ty takimi detalami w większości nie robią progresu.
Wrzuć cały jadłospis jaki masz , ludzie którzy przejmują się jak Ty takimi detalami w większości nie robią progresu.
...
Napisał(a)
dieta coś w ten deseń. Moje zapotrzebowanie to 2000kcal (wzrot 177cm, waga 80,6kg). Trening: Pon/Śr/Pt, aeroby 3 x w tyg (albo po siłowni albo na czczo).
Na siłownie chodzę na czczo (6:30). Pierwszy posiłek po siłce powinien być B+W więc ten posiłek się zmieni. Planuję zamianę z jednym daniem kurczaka i ryżu, a na jego miejsce wsadzę "śniadanie".
Zmieniony przez - ddeamon w dniu 2015-03-06 14:18:12
Na siłownie chodzę na czczo (6:30). Pierwszy posiłek po siłce powinien być B+W więc ten posiłek się zmieni. Planuję zamianę z jednym daniem kurczaka i ryżu, a na jego miejsce wsadzę "śniadanie".

Zmieniony przez - ddeamon w dniu 2015-03-06 14:18:12
...
Napisał(a)
Jaki masz poziom bf ? Za mało tłuszczu masz w diecie podbij do 70-80 gram ...
Dodaj tłuste ryby jak śledzie, makrela czy łosoś , dodaj także orzechy włoskie / laskowe/ migdały.
Różnicuj jadłospis źródła białek itp.
Dodaj tłuste ryby jak śledzie, makrela czy łosoś , dodaj także orzechy włoskie / laskowe/ migdały.
Różnicuj jadłospis źródła białek itp.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!