Marzę o gęstym zaroście na klacie, mam 19,5 lat i póki co mam na niej ok.15 kłaków w środkowej części, to dla mnie katastrofa. Do jakiego wieku rozwija się owlosienie w tej częsci ciała. Dodam że na twarzy mam juz twardy zarost muszę golić sie codziennie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem do jakiego wieku, jednym bedzie do 20 a innym moze 10 lat poźniej
moj byly chociaz ma 26 lat do dzisiaj ma gładką klate wątpię żeby znalazł się ktoś kto ci powie że do tego i tego wieku
BTW: włosy na klacie są OCHYDNE! a juz na pewno jak jest ich duzo

moj byly chociaz ma 26 lat do dzisiaj ma gładką klate wątpię żeby znalazł się ktoś kto ci powie że do tego i tego wieku
BTW: włosy na klacie są OCHYDNE! a juz na pewno jak jest ich duzo
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
To genetyczne, albo sie je ma, albo nie- jeżeli masz prawie 20 lat i nic poza 15 kłakami Ci nie urosło to przykro mi- juz gęstego zarostu nie będzie- hmmmm no chyba, ze treske przykleisz

...
Napisał(a)
ale moga Ci jeszcze urosnac , niektorym w pozniejszym wieku robi sie dzungla na klacie. Ale tak zapytam, po cholere ci kudły na klacie?
ciesz sie ze masz gladka a nie jak małpka
mi osobiscie by nie pasowalo jakbym calowala mojego faceta i by mi wloski sie w buzi paletaly. dobrze ze on nie marzy o zaroscie 

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
włosy na klacie są fe i wchodzą między zęby 

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Eor
Co do wlosow to brzydko to wyglada powinnismy isc do przodu z rozwojem a nie cofac sie niedlugo ludzie beda pisac co zrobic by miec wlosy na plecach

Co do wlosow to brzydko to wyglada powinnismy isc do przodu z rozwojem a nie cofac sie niedlugo ludzie beda pisac co zrobic by miec wlosy na plecach
...
Napisał(a)
prze***ana sprawa :P mam trochę i średnio mi sie to podoba
chyba będę musiał wydepilować/ogolić 

-_-'
...
Napisał(a)
W tym wieku już ci raczej nie urosną - to zależy od genów, jedni mają dużo inni wcale.
...
Napisał(a)
A ci co depilyją - jak będzie moda żeby faceci malowli paznokcie to będziecie malować?Włosy na klacie są super!
...
Napisał(a)
No koles,ja mam 17 lat i ma juz oj duzo klakow bleee i strasnzie mi sie to nie podoba,i mozna powiedziec ze sie tez tego wstydze bo wystzcykoledzy maja "czyste" klaty a ja?:(
TO JEST HARDCORE. TO JEST ANIMAL. WYTRZYMASZ TO?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!