Witam, mam zatkane lewe ucho, co polecacie zrobić ? Słyszałem też że nie można myć uszu patyczkami, w takim razie jak można myć uszy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jezeli masz olejek kamforowy to pare kropel do ucha lezysz na prawym boku jakis czas potem na drugi i korek sie odtyka :D a jezeli nie no to patyczek. a czy to napewno jest zapchane "miodem" ? czy moze jestes przeziebiony albo cie przewialo ?
...
Napisał(a)
Każdy laryngolog Ci powie, że patyczki nie są do czyszczenia kanałów słuchowych. Je się myje wodą z mydłem używając palca i nic więcej. Jak ucho boli to idź na wizytę i się poradź.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Obudziłem się dzisiaj z rana z zatkanym uchem, a wczoraj nie wychodziłem na zewnątrz, wiec to raczej nie jest przeziębienie. Ucho lekko boli jak dotknę. Wczoraj myłem uszy za pomocą patyczka może za głęboko wsadziłem. Jeżeli będę mył ucho za pomocą wody i palca to w środku ucho nie będzie brudne ? A co myślicie na temat wlania wody utlenionej ?
1
...
Napisał(a)
jak masz cos lac to ja radze lac olejek kamforowy. zawsze jak mnie ucho boli czy jest zatkane to leje pare kropelek zatykam lekko wata ucho i zapominam po 2 godzinach powinno byc lepiej
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Stawy kolanowe i łokciowe.
Następny temat