mam 25 lat, 171 cm i ważę obecnie 65 kg.
Przeciągu ostatnich 5 miesięcy przytyłam 14 kg, po odwiedzeniu paru lekarzy i zrobieniu chyba wszystkim możliwych badan, okazało się ze plastry antykoncepcyjne, które przyklejałam od paru lat nagle zaczęły złe na mnie działać. Spowodowały duże zatrzymywanie wody w organizmie co za tym idzie przyrost wagi oraz straszny cellulit (nawet na plecach!).
Plastry zmienione na tabletki, ale ja nadal jestem napuchnięta i cała pokryta cellulitem

Na siłowni od jakiś paru lat bywam, ale to głownie dla lepszego samopoczucia, nigdy nie stosowałam żadnej diety (uwielbiam Big Mac i ogólnie jeść, zresztą nigdy nie było takiej potrzeby)
Zamierzam kupić karnet na vacu - bieżnie podciśnieniem / podczerwienią i tu pojawia się moje pytanie, która w moim przypadku będzie lepsza. Czy spalasz, który został mi polecony (Dyma burn- dymatize )da efekty przy ćwiczeniach na w/w bieżni po godzinie 6 dni w tygodniu? Bardzo proszę o opinie i rady.
Z góry dziękuje.
Waga: 65
Wzrost: 171
Obwód klatki: ?
Obwód ramienia: ?
Obwód talii: ?
Obwód uda: ?
Obwód łydki: ?
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: pracuje w biurze- praca siedząca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Bywam na siłowni raz na jakiś czas tzn jak kupie karnet potrafię chodzić nawet 6 dni w tygodniu po godzinie i tak przez 3 miesiące jak zacznę. Potem parę miesięcy przerwy.
Odżywianie: Uwielbiam BID MAC :)ale staram się ograniczać do 1/2 w miesiącu. Praca w biurze sprzyja jedzeniu obiadu o godzinie 20.00
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie mam
Stan zdrowia: nie mam
Preferowane formy aktywności fizycznej: godzinkę 7 dni w tygodniu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: żadne
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: żadnej