bic
...
Napisał(a)
Witam jestem po drugim strzale prop 100 mg , Npp 75 mg wale w jednej pompce, od wczoraj zacząłem czuc się jak pijany, cały dzień kręci mi sie w głowie , co jakis czas delikatnie zatyka mi uszy na 1 sekunde czy dwie nigdy takiego zcegos nie odczuwałem dodam że pierwszy raz w zyciu testuje na sobie NPP. Prosze o pomoc w tej sprawie bo dzisiaj mam kolejnego stzrała i nie wiem czy wbijac żebym sobie krzywdy nie zrobił , odpiszcie
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie spamuj, masz opcje edytuj. Zmierz cisnienie. Krecisz aeroby, masz duzo soli w diecie ?
...
Napisał(a)
wczoraj rano pzresoliłem jajecznice ale tak ze w język prawie szczypało zjadłem bo nie chciałem wyrzucac aerobów nie kręce , tylko czy mogę bić nastepnego strzała bo trzymam pompke właśnie w ręce i nie wiem czy naciagać Npp
bic
...
Napisał(a)
Od npp tak się dzieje, krwotoki z nosa itp. Zmierz ciśnienie i będzie wszystko wiadomo.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!