Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
Tym razem bez spostrzeżeń własnych... dyskusja.
Meczy mnie ostatnio perspektywa brania soku nieco dłużej niż to przyjmują standardy. Setka planów w głowie... i chyba bede tak startował jak dopieszcze temat.
Powiedzmy np.:
1-20 Omnadren 250mg/week, do tego Nandrolon 100-150mg/week (lub 200-250mg Undera ), cyklicznie jakieś orale i finał na konkretnych dawkach testa/wina.
Też macie zryte banie ?
Co tam myślicie? Woytek mnie poprze napewno <pozdro>
Omówmy kwestie psychiki (mniaaam), efektów i zdrowia.
Było już skrajnie w dół od opcji (2tygodniówki) wiec idziemy tym razem w drugą stronę.
Szacuny
0
Napisanych postów
260
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5541
no w sumie mi sie podoba:) ale bym zminial np 1-10 omen 250mg week
pozniej 10-17 prop 75-100mg e3d i znow omen
a dece zaminialbym nap po 12 tyg nma supre albo winsa
Fajne to ejst ogolnie moze sprobuje kiedys
Szacuny
183
Napisanych postów
12431
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
185431
holder ja wiem jak sie schodzi z dlugich cyklonow... mi chodzi o przyzwyczajenie psychiczne... krotkie cykle -> mniej sie przyzwyczajasz -> mniejsze przerwy -> czesciej na cyklu... po takim cyklu bedziesz caly czas miec w pamieci ta pompe, samopoczucie etc... bedzie cie za***iscie ciagnac...
Szacuny
29
Napisanych postów
5693
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31085
Mi by bylo szkoda psychy - po pol roku czucia sie jak Bog - nigdy nie poczujesz sie tak samo normalnie. A koksu w nieskoczonosc brac nie mozna. Temu nie biore hery czy foxy - za fajnie byc nie moze.