Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
40
Napisanych postów
225
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6519
1. WIEK:30
2. WAGA:103
3. WZROST:176
4. WYMIARY:
-biceps:47
-klatka:>120
-udo:62
-talia:99
5. STAŻ NA SIŁOWNI:>8
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop solo, enan solo, cypionat solo
8. TRENING: split 5 dni on, 2 off
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: maj-lipiec 2015
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:155
-martwy ciąg:
-przysiad:
Witam, zakładam nowy post, bo starym nikt niestety nie chce podzielić się swoją wiedzą. Jestem obecnie na cyklu sustanon 250 e4d, zrobiłem badania i prolaktyna wyszła wybita dwa razy ponad normę. Do odbloku zostało mi jeszcze jakieś 10 tyg. Między czasie chciałbym zbić tą prolaktynę. Mam receptę na Dostinex 8 tabletek tylko nie bardzo wiem, jak go dawkować i czy ta ilość nie będzie za mała żeby zbić tą prolkę i trzymać ją w rydzach do końca cyklu? Zawszę mogę sobie darować ten Dostinex i uderzyć do dilla po bromergon. Jak myślicie? Pozdrawiam
"Idź za głosem serca p****** presję rówieśniczą
Ćwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą."
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
O dostinex,majętny Dosti drogi,zapytaj dila czy nie ma cabaseru. Dostinex dawkuj pierwszy dzień tab, za 4dni tab i potem pół tab co Tydzień. Bo Dosti to 0,5mg a jak byś miał caba to będzie 1mg.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak,caba droższy ale przelicz sobie dostinex 8tab x 0,5mg =4mg a cabaser 20tab x 1mg = 20mg czyli jest 5razy więcej, więc cabaser starczy do końca życia a co do b6 jest taka opcja,ale na mnie kombo b6+niepokalanek nie działa wcale. Choć oczywiscie możesz spróbować.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No tego nie wiedziałem. To niby zabijając niepokalankiem tak naprawę podnosi się prolaktyne jak się da za mało? Tylko ile to jest za mało? B6 dawałem ok 600 a castagnusa nie pamiętam (chyba z 4-5tab). Ale to ciekawe,bo o tym nie wiedziałem.
Ok już doczytałem i faktycznie,ale teraz ile to by było za mało:-/ jak się da więcej lub tyle co na ulotce to nie jest za mało raczej.
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-05-13 11:16:09
Szacuny
40
Napisanych postów
225
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6519
zioekt
Tak,caba droższy ale przelicz sobie dostinex 8tab x 0,5mg =4mg a cabaser 20tab x 1mg = 20mg czyli jest 5razy więcej, więc cabaser starczy do końca życia a co do b6 jest taka opcja,ale na mnie kombo b6+niepokalanek nie działa wcale. Choć oczywiscie możesz spróbować.
Namówiłeś mnie na Cabaser
"Idź za głosem serca p****** presję rówieśniczą
Ćwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą."