Szacuny
183
Napisanych postów
12431
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
185431
Dziś na treningu porządnie zbiłem żebra... Byłem na pogotowiu, miałem prześiwetlenie lekarz powiedział że mocno zbite [lewa dolna część] i zalecił cierpliwość, przerwe w treningach i maść Lioton 1000... Może macie jeszcze jakieś pomysły jak wspomóc zdrowienie [bo w****ia mnie to że nie moge ani kichać, ani kasłać, ani się mocno śmiać... ]...
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1116
ale smarowac to tymi masciami czy raczej nie?? i drugie czy moge chodzic z tym na treningi (boks) i kiedy moglbym pojsc na silownie, zeby sie to nie odnowilo.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
potrzeba czasu lioton sie przyda dobrze ze nie sa zlamane wstrzymaj sie z treningami na jakis czas spij na stronie ktora nie boli mozesz wcierac cos przecizapalnego jakis zelik na to potrzeba czasu
Szacuny
60
Napisanych postów
2111
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25260
Pewnie masz zbite mięśnie miedzyżebrowe. Ja kiedys miałem zbite z prawej strony. Bolało około 2 tygodni i jechałem na lekach przeciwbólowych. Najlepsze było to że po 2 tygodniach przestała boleć prawa strona a zaczęła boleć lewa. Lekarz to wytłumaczył tak że jak mialem zbitą prawą stronę to podczas oddychania żebra były unoszone tylko przez mięśnie po lewej stronie i sie poprostu nadwyrężyły.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja trenowalem w zgeirzu u emila ale mailem problem zkolanem plus nauka i przerwalem na teraz wroce sobie po wakacjach moj ziomek zgrupy studenckiej jest u piotrka i startuje w zawodach wsobote a ty?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nom jest naprawde dobry i nie daje za wygrana ostanio znacznie podrosl no i wlasnie jade sie przejechac zoabcze kumpla grupy tez jest odbry zawodnik nie do za***ania 42 w reku bez koksu wczensij 5 lat boksu a teraz osatnio intensywnie brazylje mam andzieje ze dobrze sie pokaze bo u ans ze zgeirza tez staruje jeden zapasnik co 10 lat zapasy klej i ebdzie wjego wadze no ale sie zoabczy zycze szybkiego powrotu do zdrowia