Miałam w planach wyjazd na basen. Przez cały miesiąc intensywnie ćwiczyłam, ograniczyłam nawet słodycze. W efekcie cellulit nie stracił się, a uda zrobiły się umięśnione. Do wyjazdu na basen pozostał tydzień. Pomocy!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj
Trudno uwierzyc, zebys w ciagu miesiaca tak sobie "umiesnila" nogi
Jaki to byl trening?
Najlepiej zrob tak: Zlap faldke +/- w polowie dlugosci uda (na miesniu czworoglowym) i zmierz, jaka ma grubosc. Jesli ma ponizej 1 cm mozesz mowic o "umiesnionych" udach, jesli wiecej- coz... Trzeba sie zabrac za redukcje (czyt. porzadna i zdrowa dieta + wysilek fizyczny). Tylko sportowej i estetycznej sylwetki nie da sie "zrobic" w ciagu tygodnia!
BTW, nie rozumiem, co zlego w umiesnionych udach? Przeciez chyba kazda kobieta chce miec ksztaltne i jedrne nogi a nie takie, co to trzesa sie jak galareta przy kazdym kroku

Trudno uwierzyc, zebys w ciagu miesiaca tak sobie "umiesnila" nogi

Najlepiej zrob tak: Zlap faldke +/- w polowie dlugosci uda (na miesniu czworoglowym) i zmierz, jaka ma grubosc. Jesli ma ponizej 1 cm mozesz mowic o "umiesnionych" udach, jesli wiecej- coz... Trzeba sie zabrac za redukcje (czyt. porzadna i zdrowa dieta + wysilek fizyczny). Tylko sportowej i estetycznej sylwetki nie da sie "zrobic" w ciagu tygodnia!
BTW, nie rozumiem, co zlego w umiesnionych udach? Przeciez chyba kazda kobieta chce miec ksztaltne i jedrne nogi a nie takie, co to trzesa sie jak galareta przy kazdym kroku

...
Napisał(a)
Dzięki za radę. Zmierzyłam tę fałdkę i wyszła mi powyżej 1 cm, więc chyba nie muszę się martwić:> Myślałam że umięśnione nogi to tylko u facetów, ale skoro to nic złego to się z tym pogodzę. Wolę umięśnione, a nie jakieś " z galarety" więc to może i lepiej.Popracuję więcej nad sobą, to do wakacji te uda będą lepsze;> Jeszcze raz wielkie dzięki.
...
Napisał(a)

Nooo, popatrz na ta pania i powiedz, co myslisz o jej nogach. To A. Szwankowska, wielokrotna medalistka PL w fitness sylwetkowym

...
Napisał(a)
Mam rozwiazanie dla Ciebie oddaj mi troszke swoich miesni udowych Bede wdzieczna ;D
...
Napisał(a)
chyba lpeiej jak laska ma szczuple lydki ladne lekko umięsnione uda niz takie bez mięśniowe kołki
...
Napisał(a)
lepiej,lepiej tylko jak sprawic by te rowerki,czy bieznie wreszcie zaczely dzialac..
...
Napisał(a)
wytrwale cwiczyc mięsnie to nie tluszczyk ze rośnie szybko i efekt widziany juz po miesiacu :P:P
trenuj w sposob interwałowy
trenuj w sposob interwałowy
...
Napisał(a)
z tym, ze bieżnie i rowerki sa slabe na to by zrobic sobie miesnie nog no chyba ze na rowerku zasuwasz po gore 

...
Napisał(a)
bierznia nie,rowerek nie to moze od razu na odsysanie tluszczu zbierac....a moze faktyznie szybciej schudne
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!