Czy znacie jakiś przepis na zdrowsze ciasto drożdżowe? chodzi mi głównie o to żeby nie było tam cukru tylko miód, ale nie wiem czy tak da rade. A zamiaast masła moze być olej? Chciałabym z tego ciasta robić rogaliki albo takie małe drożdżówki, co wy na to? Macie jakiś przepis?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zamiast cukru daj słodzik a masło moze być, oleju bym nie używał wogóle, jak coś to oliwa, a dobre masło nie jest złe :D
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
A jaki tłuszcz najlepiej użyć żeby było smacznie i najzdwowiej? Masło, olej, margaryna?
...
Napisał(a)
Zrobiłam te rogaliki i użyłam miodu, faktycznie ciasto nieżle rosło, ale miestety masło się skończyło więc dałam olej. Następtym razem dam masło rogaliki wyszły dobre, ale piekłam w złej temp. i na wierzchu zrobiła się taka lekka skorupka, no ale uczymy się na własnych błędach.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jaka dieta i jakie suplementy.
Następny temat