Myślę że dobrze się jakiś zegarek polara sprawdzi.
Zaawansowane zegarki od machania ręką nie działają bo obliczają koki ze współpracy z GPS
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Ilość wyświetleń tematu: 3521
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
VexatusMiałem taki mierzący na nadgarstku i z moich obserwacji przy zwiększonym wysiłku, kiedy ręka zaczynała się pocić pomiar całkiem wariował. Krokomierz też jest niewiele wart, bo inne ruchy rąk też powodują naliczenia kroków nawet jak siedzisz i... pracujesz na komputerze. GPS z kolei w budynku nic Ci nie zmierzy. Pomiar na pasku piersiowym jest zdecydowanie bardziej niezawodny. No ale cały dzień w tym się chodzić nie da!
jarcowWasyljew93Jak sprawuje się w nim szacunkowe obliczanie zapotrzebowania kalorycznego?Ja posiadam Garmin fenix 5x i jestem bardzo zadowolony z niego, ale tani to on nie był.
Paatik"JAK DZIAŁA LICZNIK SPALONYCH KALORIIZegarek estymuje zapotrzebowanie na podst wagi, wieku, płci i aktywności typu kroki. Przynajmniej Garmin.
kabo9Przede wszystkim do tego typu celu chciałbym go wykorzystać.A już szczególnie podejmowanie decyzji o zmianach w kaloryczności bo zegarek pokazał, że spaliliśmy tego dnia pierdylion kalorii.
Nasz sklep
Mega promocja