Mam kolejne pytanko ,chciałbym zejsc z BF najnizej jak to tylko mozliwe ( 7-8%) , planuje redukcje do końca lipca ,nie mam w planach obnizac kcal bo waga cały czas leci .( aktualnie -300kcal od wyl;iczeń) Czy jest jakiś próg redukcji który jest juz balansowaniem na granicy utraty tłuszczu a utraty mieśni??
Czy wystarczy ze bede miske trzymał cały czas jak do tej pory i waga cały czas leci to bedzie to tylko utrata tłuszczu i minimum mięsa czy jednak im nizszy BF tym wieksza szansa ze bede spalal miesnie a nie tłuszcz ( nie stosuje supli i nic w ten desen jesli chodzi o odzywki czy bcaa itp. jednynie machine man burner ), ewentualnie czego unikac lub co robic aby zminimalizowac palenie miesni na ostatnim etapie redu
aktualnie po 3 miesiacach waga poleciała 6- 6,5kg
w pasie -10cm ( wys pępka)
w bicku -1,5
w klacie - 3 cm
więc jakaś znaczna utrata mięsa chyba nie nastąpiła
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2016-07-01 06:55:08
Czy wystarczy ze bede miske trzymał cały czas jak do tej pory i waga cały czas leci to bedzie to tylko utrata tłuszczu i minimum mięsa czy jednak im nizszy BF tym wieksza szansa ze bede spalal miesnie a nie tłuszcz ( nie stosuje supli i nic w ten desen jesli chodzi o odzywki czy bcaa itp. jednynie machine man burner ), ewentualnie czego unikac lub co robic aby zminimalizowac palenie miesni na ostatnim etapie redu
aktualnie po 3 miesiacach waga poleciała 6- 6,5kg
w pasie -10cm ( wys pępka)
w bicku -1,5
w klacie - 3 cm
więc jakaś znaczna utrata mięsa chyba nie nastąpiła
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2016-07-01 06:55:08
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej