Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
27
Mam do was pytanie mam zerwany przyczep tricepsa czy cwiczac dalej ten miesien bedzie sie rozwijal operacja nie wchodzi w gre tu gdzie jestem nie mam mozliwosci cwicze dalej ale mam obawy ze jedna reka bedzie o wiele wieksza od drugiej
Zmieniony przez - robertbolo w dniu 2016-02-26 21:22:17
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
33
to mnie bardzo pocieszyles bo juz dola lapalem. jeszcze 2tygodnie gipsu mi zostalo. 7 tygodni przerwa juz w treningu- masakra. 3 tygodnie po operacji sie niechcacy podparlem ta reka, zabolalo, mam nadzieje ze nic sie nie pogorszylo. ten lek.co mnie operowal wiedzial ze trenuje, podobno mam dwie pozadne kotwice
Szacuny
597
Napisanych postów
2062
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22527
A skad wiesz ze masz zerwany przyczep i jakim cudem z tym cwiczysz. Masz zerwany czy naderwany - raczej tego bez szczegolowej diagnostyki nie da sie okreslic
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2016-02-26 22:13:01
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
33
witam. mam zerwany triceps, jestem 10 dni po operacji. wiem ze to nie odpowiedz ale prubuje sie podpiac moze ktos cos podpowie. zaczynam z netem i kompem i niewiem czy wogle cos sie wysle. trenowalem bez wiekszych przerw 31lat, tak ze wiem wszystko oprucz tego co teraz po zdjeciu gipsu. triceps lewy w lokciu mi poszedl. przyszyli na kotwiczki. dzieki za kazda wiadomosc
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
33
jest caly. mialem szczescie, bo trzymal sie lekko i mialem operacje po 2tygodniach. zdaje sobie sprawe ze rehabilitacja, tylko czy do normalnego treningu da sie powrocic?