Trenuje już kilka lat, obecnie mam 25 lat. Białko i węgle w diecie sa uzupełnione. Moje pytanie jest takie: jakie zestawy suplemntów moglibyście mi polecić w procesie budowania masy ? kreatynę będę stosował w okresie najintensywniejszych treningów.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤
¤¤ Wejdz na pajacyka http://www.pajacyk.pl ¤¤
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
...
Napisał(a)
ja polecam jakies witaminy :)
Kreatyne wez jak juz kilka lat machania zelastwem masz za sobą i tyle :)
Kreatyne wez jak juz kilka lat machania zelastwem masz za sobą i tyle :)
...
Napisał(a)
jeżeli masz dobrej jakości np. gainera to już trochę masz uzupełnioną dietę w wit. co oczywiście nie wyklucza stosowania preparatów wielowit. które zresztą polecam/szczególnie należy zadbać o uzupełnienie wit. rozpuszcz. w tł./ poza tym do kreatyny b. dobra rzecz to ryboza i tauryna, również magnez znacznie poprawia efektywność supl. kreatyną i często również zapobiega jej nielicznym i rzadkim negatywnym skutkom,tak więc polecałbym jeszcze zma!
...
Napisał(a)
Przeczytajcie dokładnie co napisałem bo piszecie same głupoty:
"gainera generalnie jak do wszystkiego" przy uzupełnionej diecie ? po co mi wiecej białka i węgli ?
"Kreatyne wez jak juz kilka lat machania zelastwem" - człowieku napisałem przeciez że cwiczę już parę lat !!!
"nic do kreatyny nie trzeba dawac" - nie trzeba ale można.
Proszę o radę kogoś kto się na tym zna ! Dzięki
"gainera generalnie jak do wszystkiego" przy uzupełnionej diecie ? po co mi wiecej białka i węgli ?
"Kreatyne wez jak juz kilka lat machania zelastwem" - człowieku napisałem przeciez że cwiczę już parę lat !!!
"nic do kreatyny nie trzeba dawac" - nie trzeba ale można.
Proszę o radę kogoś kto się na tym zna ! Dzięki
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
możesz pójść w kierunku wzmocnienia działania kreatyny/tauryna, ryboza, zma-pośrednio/ lub wzbogacenia diety w atykataboliki/glutamina, bcaa, zma-pośrednio/ lub połączyć je obydwa z niektórych rezygnując, np. kreatyna, z tauryną i gliutamina i zma!
...
Napisał(a)
A czy nie ma zadnych przeciwwskazań do łączenia tauryny i ZMA. Czytałem ze nie ze wsztstkim można brać ZMA
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kre-Alkalyn pic czy prawda ??
Następny temat