Chce zacząć się odchudzać i mam dylemat. Na obiad ziemniaki czy kasza? Oczywiście w niewielkich ilościach. Wydaje mi się że kasza zdrowsza, ale zawiera około 70g węgli na 100 ,a ziemniaki niecałe 20g węgli na 100.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zdecydowanie kasza - bardziej i na dłużej syci, mniejszy IG. Waga wadze nie równa pamiętaj ;>
"Life is full of compromises."
...
Napisał(a)
dołącze sie do posta...
Czy jeżeli aktualnie mam dietke na mase to moge dołączyć do niej np. ziemniaczki na obiad zamiast ryżu lub kaszy ?
Czy jeżeli aktualnie mam dietke na mase to moge dołączyć do niej np. ziemniaczki na obiad zamiast ryżu lub kaszy ?
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Raczej na codzien jedz ryzee kaszee mkarony..A ziemniaki zazruc od czasu do czasu nie zastepuj wymienionych produktow
ALe mzoesz dac np 2-3 razy w tyg:D

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
najlepiej Kasza przed a ziemnieki PO treningu
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
ok dzieki za info
a wiecie może jak tam jest z ziemniakami ile węglów tłuszczow białka w 100g np...?
a wiecie może jak tam jest z ziemniakami ile węglów tłuszczow białka w 100g np...?
...
Napisał(a)
w 100gramach ziemniaków ~ 20-25 gram węgli a reszta to ilości których bym nie liczył
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
ok dzieki wielkie sog juz niestety nie wchodzi 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!