Można jeść ziemniaki na redukcji raz w tygodniu zamiast ryżu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jasne możesz je nawet jeść 7 razy w tygodniu, ziemniaki w żaden sposób nie przeszkadzają w redukcji ważne żebyś się w makrosach mieścił.
1
...
Napisał(a)
Ziemniaki to bardzo wartościowe źródło węglowodanów, aczkolwiek elastycznie podchodź do doboru składników odżywczych. Są mało kaloryczne, bardzo przydatne na redukcji.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2016-04-25 12:12:02
Zmieniony przez - dudee w dniu 2016-04-25 12:12:02
...
Napisał(a)
ryż nie jest podstawą w dietach, oprócz niego se różne kasze, gryczane, jaglane itp
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84ryż nie jest podstawą w dietach, oprócz niego se różne kasze, gryczane, jaglane itp
tak, wiem ale byłem ciekaw czy ryż i kasze można zastąpić ziemniakami od czasu do czasu
...
Napisał(a)
Mam głupie pytanie ale trudno , jak wyliczyć gramy , przed obróbką czy po ugotowaniu ?
Force !
...
Napisał(a)
Teoretycznie ważysz przed, ale jak kupuje kuraka kilogram, to go nie ważę, wrzucam na patelnie i np wychodzi mi po zrobionie 700g więc np dziele na 4 =175 więc 175 g gotowego kuraka to 250 g piersi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!