Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
266
Czy może mi ktoś powiedzieć czy to stosował? I czy po nałożeniu roztworu rano na twarz czy mogę potem nakładać makijaż normalnie? I jeszcze jedno, bo on bardzo wysusza cerę, więc czy jak będę się bezpośrednio po nałożeniu smarować jakimś kremem to nie wywoła to jakichś skutków ubocznych? Z góry dziękuję za odopowiedź.
Szacuny
23
Napisanych postów
945
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3512
Zineryt kiedyś przepisał mi lekarz,na jakiśtam czas pomógł..ale na ten lek skóra strasznie szybko się uodparnia,takze jeśli jedna buteleczka Ci nie pomoże to daj sobie spokuj.Zaopatrz się lepiej w maść Benzacne10%
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
---
Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well.
Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
266
Dziękuję ;) Juz będę wiedziała :P Rano nie używać Zinerytu:P
A co do Benzacne... dziękuję Ci bardzo, mi to nie pomaga, wyglądałam po tym jakbym miała łuszczyce conajmniej. Dla mnie nie jest dobry. Teraz będę się trzymać Zinerytu, mam nadzieję, że mi pomoże! Oby! ;)
Szacuny
23
Napisanych postów
945
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3512
Bo Benzacne stosuje się miejscowo a ni na całą twarz.Pozatym skoro mówisz ze tak wyglądałaś znaczy ze wysuszył Ci skórę,bo po takich środkach stosuje się kremy nawilżające.Pozatym Benzacne można kupić także 5%.
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
---
Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well.
Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
266
hehehe no wiem, wiem... wysuszył i to bardzo. Ale teraz nie myślę o tym, tylko o Zinerycie. Zastanawiam się czy on sam mi wystarczy? Czy powinnam jakoś tą całą kurację jeszcze czymś sobie wspomóc? Jakimś innym kremem?