Witam..probowałem wielu masci na tradzik niestety nie daly zbyt dobrego rezultatu:(ale sluszalem ze na tradzik najlepsze sa ziola babcia mi mowila ze jest tyle przepisow na maseczki ale nie wie jak je zrobic;/ znacie moze cos??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mi pomogła "parówka" z tymianku rumianku i szałwi dałem chyba 15zł w apteceza 3 skałdniki a miałem na 5-6 zabiegów
pzdr
Zmieniony przez - malutka_k w dniu 2009-02-08 17:32:35
pzdr
Zmieniony przez - malutka_k w dniu 2009-02-08 17:32:35
!!!CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI!!
!!MASZERUJ ALBO GIŃ!!
...
Napisał(a)
Szymone3ek weź troche sody oczyszczonej i rozmieszaj z wodą tak żeby powstała maść. I tą maść nałóż (w małych ilościach) na miejsca z trądzikiem.
Jeśli chodzi o naturalne sposoby to glina pomaga (palisz gline w piekarniku a potem bierzesz kawałek i mieszasz z wodą następnie nakładasz na trądzik, woda wyparowywuje, glina zasycha i po kilku minutach zmywasz), kozieratka też może pomóc - działanie przeciwropne.
Ja muszę przyznać że jednym ze skuteczniejszych sposobów na trądzić jakie używałem to krioterapia. Zauważcie że w zime kiedy nam mróz wychłosta twarz trądzik zanika (maleje, jest go mniej). Ja mam żel który zamrażam i przez ręcznik przykładam np. na czoło na kilka minut ale równie dobrze można co inne przyłożyć.
Niska temperatura powoduje że organizm chce to zimne miejsce jak najszybciej ogrzać i polepsza się ukrwienie, czyli przepływ krwi a co z tym idzie skóra zostaje lepiej odżywiana i nie pozwala sobie gnić trądzikowi.
Jeśli chodzi o naturalne sposoby to glina pomaga (palisz gline w piekarniku a potem bierzesz kawałek i mieszasz z wodą następnie nakładasz na trądzik, woda wyparowywuje, glina zasycha i po kilku minutach zmywasz), kozieratka też może pomóc - działanie przeciwropne.
Ja muszę przyznać że jednym ze skuteczniejszych sposobów na trądzić jakie używałem to krioterapia. Zauważcie że w zime kiedy nam mróz wychłosta twarz trądzik zanika (maleje, jest go mniej). Ja mam żel który zamrażam i przez ręcznik przykładam np. na czoło na kilka minut ale równie dobrze można co inne przyłożyć.
Niska temperatura powoduje że organizm chce to zimne miejsce jak najszybciej ogrzać i polepsza się ukrwienie, czyli przepływ krwi a co z tym idzie skóra zostaje lepiej odżywiana i nie pozwala sobie gnić trądzikowi.
...
Napisał(a)
maseczka z zielonej Glinki jest dobra... cena w aptece około 5 zł
."Codziennie trzeba starać się wykraczać poza swoje możliwości."
...
Napisał(a)
temat jest o czyms innym, wiec mozecie przestac wklejac tu swoje sposoby? niech bedzie jakis PORZADEK na forum.
zeby zrobic parowke musisz przegotowac wode i zalac nimi ziola. w jakiejs miseczce tak, zebys mogl sie nad nia nachylic, nakryc recznikiem.
zeby zrobic parowke musisz przegotowac wode i zalac nimi ziola. w jakiejs miseczce tak, zebys mogl sie nad nia nachylic, nakryc recznikiem.
...
Napisał(a)
nioonia weź nam napisz o czym jest temat ?
Chłopak chce się pozbyć trądziku to mu mówie co jest najlepsze, upisałem się i jeszcze beszta dostaje? Co jest modzie kochany?
Chłopak chce się pozbyć trądziku to mu mówie co jest najlepsze, upisałem się i jeszcze beszta dostaje? Co jest modzie kochany?
...
Napisał(a)
taka gline z pola mam sobie twarz smarowac xD no z tym lodem to jest prawda bo czasem jak wygniote to trzymam twarz minute nad zimna woda i znikaja slady po gniecieniu
...
Napisał(a)
ja biorę do dużego gara wlewam wodę az sie zagotuje wrzucam składniki czekam kilka sekund wyłączam ogień nachylam głowę i przykrywam dużym ręcznikiem...
!!!CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI!!
!!MASZERUJ ALBO GIŃ!!
...
Napisał(a)
Szymone3ek taka z pola to już pierwsza klasa, myślisz że czemu kobitki sobie maseczki robią z błotka, xD
P.S. Podobno człowiek z gliny stworzony to się powinno jakoś uzupełniać. :)
P.S. Podobno człowiek z gliny stworzony to się powinno jakoś uzupełniać. :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!