Witam, mój problem jest taki, że mam częste dolegliwości gardłowe, jeden z migdałów jest przerośnięty, częste bóle gardła, a w okresie jesienno-zimowym mam na nim czopki ropne, które odrywają się po paru dniach. Polecono mi abym płukał gardło szwedzkimi ziołami, jak myślicie warto spróbować ? Jeszcze jedno, te zioła przyrządza i pije się z wódką, czy nie będzie to miało wpływu na trening na siłowni ? Wódki nie pijam, jedynie piwo.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Miałem parę wymazów, wychodził gronkowiec, jeden laryngolog przepisał tabletki, drugi powiedział, że to normalna flora.
...
Napisał(a)
Trzeba wyleczyć. Diagnozuj dalej i lecz się. Wspomagać ziółkami się możesz - poinformuj o tym lek prowadzącego jednak.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dzięki za odp. jeszcze jedno, czy ziółka nie będą miały wpływu na siłownie, w końcu oparte jest to na alkoholu.
...
Napisał(a)
Mówi się, że dobre zioła są oparte na alkoholu. Sam od jakiś 2 lat popijam specyfiki z Ukraińskiej apteki - a tam przedział 40-50 voltów.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Gronkowiec mowisz .. A co dokladnie bylo napisane na wyniku ? Masz to przy sobie?
Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
------------------------------
...
Napisał(a)
Jak nie wypije się na raz całej butelki, to raczej nie powinno przeszkadzać , wszystko kwestia ilości.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!