Próbowałam różnych diet, ale niestety nie wyszło zawsze kończyło się tak samo,a że pracuje w domu przy komputerze to mam dostęp do lodówki i podjadam sobie kiełbaski,żółty serek co prowadzi mnie do zwiększania moich kilogramów do tego bardzo mało ruchów typu spacer, o ćwiczeniach w ogóle nie pamiętam i boję się, ze w końcu nie wydostanę się kiedyś z fotela, dlatego mam pytanie, czy ktoś z was może stosował zioła tybetańskie i czy faktycznie skutecznie zwalczają nadwagę, bo coś ostatnio głośno o nich?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zamiast stosować "różne diety" proponujemy stosować dietę zbilansowaną, z policzonymi proporcjami pod własną osobę, wtedy żadne magiczne zioła nie będą potrzebne.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
",a że pracuje w domu przy komputerze to mam dostęp do lodówki" nie jedna osoba odchudzająca się by tak chciała 

...
Napisał(a)
jak siedzi się "24"h w domu ta lodówka w pobliżu to niekoniecznie atut, zwłaszcza jeżeli nie mamy jej napchanej "dietetycznym" żarciem. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
Tak tylko nie musisz robić jedzenia do pracy, bawić się w pojemniki, zimne jedzenie w pracy...każdy posiłek może być jaki tylko chcesz.
Ja bym wolał to niż jedzenie w pracy na pewno. Wygoda na 100% jak tylko uda się powstrzymać od słodkiego itd.
Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2013-09-07 15:34:28
Ja bym wolał to niż jedzenie w pracy na pewno. Wygoda na 100% jak tylko uda się powstrzymać od słodkiego itd.
Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2013-09-07 15:34:28
...
Napisał(a)
Masz rację, że to wygoda praca w domu i dostęp do lodówki w każdej chwili, ale dla mnie to zguba zwłaszcza, ze w lodówce nie zawsze znajdują się dietetyczne przekąski, które uwielbiam podjadać i w tym tkwi największy mój problem, a zawartości nie mogę zmienić, bo z tejże lodówki korzystają jeszcze są inni domownicy, którzy absolutnie nie muszą się odchudzać.
...
Napisał(a)
na usprawiedliwieniach niestety sylwetki się nie buduje. 

...
Napisał(a)
Mam bardzo podobną sytuację jeżeli chodzi o lodówkę.
Mieszkam w "swoim" (od Rodziców) mieszkaniu i jednocześnie wynajmuję komuś dwa pozostałe pokoje. Stąd mam na łososie
Tak więc lodówkę dzielimy na kilku. Możesz zrobić tak jak ja - wybierz sobie jedną półkę w lodówce na swoje i tylko swoje jedzenie. Osobiście tak się przyzwyczaiłem że daaawno nie patrzyłem nawet co jest na pozostałych półkach.
W rodzinie wiadomo - coś tam będzie łączone dla wszystkich ale nie powinno być problemu z jedną "prywatną" półeczką.
Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2013-09-08 14:50:07
Mieszkam w "swoim" (od Rodziców) mieszkaniu i jednocześnie wynajmuję komuś dwa pozostałe pokoje. Stąd mam na łososie

W rodzinie wiadomo - coś tam będzie łączone dla wszystkich ale nie powinno być problemu z jedną "prywatną" półeczką.
Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2013-09-08 14:50:07
...
Napisał(a)
ale po co jak są zioła tybetańskie. 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!