Szacuny
5
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2375
Jak był już taki post, proszę podać.O co chodzi - wczoraj po treningu jak to zwykle bywa wypiłem glukozę (2 czubate łyżeczki-czyli mało)i w pełnym relaksiku potem sączyłem sobie ostrowię Po jakiejś godzinie poszedłem sie przejść i zaczął sie horror. Myślałem że do domu niewrócę Nogi z waty, drżenia, chyba z litr wody wypociłem idąc spowrotem. Ogólnie myślałem że zalicze glebe gdzieś w plenerze I z tąd moje pytanie - co to było ?Bo powiem szczerze że sie ostro wystraszyłem
Szacuny
5
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2375
Ładnie Mogę coś konkretniej opisać choć niezabardzo wiem jak to zobrazować. Sprawa o tyle dla mnie ciekawa że nieche żeby to sie powtórzyło, sami wiecie - taki stan jest średnio przyjemny
Szacuny
4
Napisanych postów
116
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15022
Moze poprostu za duzo wypiles tej glukozy jak na Twoj organizm?
Jak sie za duzo "zje"glukozy to wlasnie jest sie slabym,sennym i odczuwa sie zmeczenie.
Szacuny
67
Napisanych postów
3951
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62148
yeah miałem to samo. tylko do tego wszystkiego zbladłem, dostałem drgawek no i takie uczucie że poprostu musiałem usiąść zeby gleby niezaliczyć. po ok 5min takie ssanie w zoładku mi sie wlaczyło ze w***ałem 6 z***anych kanapek
a stało sie to po wypiciu DeJu+ wcześniej z 1,5h koszenia trawnika no i ogólnie byłem w tamtym czasie na niskich ww z powodu cięcia.
shizowa sprawa
Szacuny
3
Napisanych postów
119
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
479
to normalne. walniesz sobie duzo cukru o wysokim ig trzustka zbije to insulina, poziom cukru we krwi spadnie tak szybko jak i wzrosl a nastepnie spada ponizej normy no i nogi z waty :)
Szacuny
5
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2375
Widzę że thatman odczuł coś bardzo podobnego Też wyczyściłem połowe lodówki jak mi przeszło . Czyli ogólnie rzecz ujmując odstawiam glukozę. Inną przyczyną która sie nałożyła mogło być też duże przemęczenie i "skromna" ilość snu(tak mi sie wydaje). Na ketozie niejestem - jakoś nie preferuje takiego szamania A cukier sprawdzić też niezaszkodzi. Dzięki za pomoc.
Szacuny
35210
Napisanych postów
66749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
920911
szok hipoglikemiczny!-cukier we krwi spada tak nisko ze mózg nie ma z czego czerpac energi i sa wlasnie takie objawy a pozniej jest sie strasznie glodnym...moj dziadek tak mial i odwiezli go do szpitala karetka z diagnoza udaru mózgu a po podaniu glukozy w kroplowce wszystko przeszlo.niebezpieczna sprawa w przypadku powaznym mozna sie przekrecic a sennosc i zmeczenie tyczy sie sytuacji owrotnej(za duzo glukozy we krwi)tzw szok hiperglikemiczny
Szacuny
5
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2375
Doczytałem Typowy stan hipoglikemii. Kurde nigdy więcej takich eksperymentów z glukozą! Kurde przecież mało brakowało abym sie spotkał ze stwórcą Tylko tak już na marginesie skąd to sie tak nagle wzieło tego niezabardzo wiem. Przecież nieraz już glukoze piłem i czułem sie normalnie. Ale w sumie co za różnica, nigdy więcej Pozdrawiam