Tak jak w pytaniu. Czy zmęczenie może mieć wpływ na długość stosunku np. skrócić go?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bo właśnie ostatnio mocno trenuję w sensie intensywnie i zauważyłem taką rzecz u siebie. I stąd moje pytanie.
...
Napisał(a)
Zmęczenie, stres, choroba.
Jeżeli masz możliwość odpuść sobie tak mocne treningi i zobacz czy coś skutkuję.
Jeżeli masz możliwość odpuść sobie tak mocne treningi i zobacz czy coś skutkuję.
...
Napisał(a)
No właśnie tak nie za bardzo mogę z nich zrezygnować...
...
Napisał(a)
dziś w szkole poruszyliśmy nawet tez temat wybierac treningi czy "stosunek" większość wybrałaby stosunek a ty stajesz przy treningach zluzuj bo psychicznie wysiądziesz i nie będzie efekt.ow ani w jednym ani w drugim ;)
Nie sztuką jest stawiać sobie cele, sztuką jest je realizować .
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedzi. Łapcie po sogaczu!
...
Napisał(a)
Grunt to nastawienie psychiczne. Nic na siłę, jeśli jesteś zmęczony po treningu to lepiej sobie odpuścić coś na co masz średnią ochotę, niż iść do łóżka z nastawieniem "muszę dać z siebie wszystko, to nic, że jestem zmęczony", albo znaleźć czas na seks o innej porze dnia, gdy jesteś zrelaksowany.
...
Napisał(a)
Psychika gra ważną rolę ;) Zmęcznie po treningu chyba nie jest tak duże żebyś sobie musiał odpuścić albo Ci się nie chciało :) normalny chłop w wieku 20 lat ma tyle testosteronu w sobie że z 5 x po treningu obskoczy ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!