Witam, od pewnego czasu chodzę do pracy - ciężka praca fizyczna, no i jak to bywa, na trening poprostu kompletnie nie mam sił, ani ochoty, jestem wyczerpany. Dietka masowa oczywiście jest, nawet bardzo duże zwiększenie kalorii nie przyniosło mi zbytniej poprawy. Dlatego zadaję pytanko tutaj, bo moja wiedza w zakresie suplementacji jest bardzo mała - czy jakieś suple pomogą trochę w moim przypadku? Jeśli tak to jakie? pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
proponuje jakis pobudzacz
mozna zaczać poprostu od kawy przed treningiem
ew stak przedtrenigowy np white flood
zma na noc
mozna zaczać poprostu od kawy przed treningiem
ew stak przedtrenigowy np white flood
zma na noc
...
Napisał(a)
moze witaminki chociaz przy dobrej diecie nie powinno byc niedoborow, ale wiadomo jak to jest z dobra dieta
duuuuzo wody, w lato bardziej sie pocimy i trzeba jeszcze czesciej uzupelniac plyny, niedobor powoduje szybki spadek formy

duuuuzo wody, w lato bardziej sie pocimy i trzeba jeszcze czesciej uzupelniac plyny, niedobor powoduje szybki spadek formy
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Za kawą nie przepadam. A pobudzacze jakie masz na myśli? Arginina?
A na stak chyba trochę za szybko w moim przypadku..
Co do witaminek to staram się dostarczać z diety, dokupiłem również
A na stak chyba trochę za szybko w moim przypadku..
Co do witaminek to staram się dostarczać z diety, dokupiłem również
...
Napisał(a)
NOZ IV?
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Stosuje shocka i sobie chwale innych odzywek tego typu nie stosowalem wiec sie nie wypowiadam na ich temat. Stosujac go wedlug zalecen na etykiecie starczy Ci na 50 treningow.
...
Napisał(a)
Prześpij sie po prostu z godzinke po robocie;P
Świnie do koryta ...
CBR 600 F4i
...
Napisał(a)
burzus ma rację, drzemka to dobre wyjście, chyba że potem nie będziesz w stanie wstać i iść na trening. Kup sobie jakąś guarane w tablekach. Wyspij sie też w nocy porządnie. Jeżeli mnasz weekendy wolne, to może zaplanuj jakis trening w weekend kiedy będziesz wypocząty.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!