Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
151
Hej
Mam problem. Co robić żeby twarz nie wyglądała na zmęczoną, pozbawioną energii? Rano wstaje patrze do lustra iiii mówie do gościa z drugiej strony spie...... ale nic nie pomaga.
Widze jakieś zmarszczki, kreski no poprostu jest tak jakby skóra twarzy była mało napięta (zdrowo toto nie wygląda).
A przez kremy to sie franca jeszcze świeci (lipa).
Zaznaczam że mam 19lat czyli niedużo i już jestem troche zniechęcony
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
2x kremów ci potrzebne bedą dobra higiena twarzy i duzo witaminek na twarz.kremik rano nietłusty mocno nawilżający polecam dermika albo cos z tego gatunku wieczorem koniecznie cos mocno regerującego powiedzmy garniera albo również dermiki do tego tonik z tej serii bedzie dobry noi witaminki duża dawka A,E,z gatunku B , PP i staraj sie wysypiać przynajmniej 8-9 godzin snu.pozdro
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
151
Cześć Bienias dzięki za odpowiedź
Rozumiem że chodzi Ci o serie MAT-B complex z Dermiki.
Z Garniera nic nie znalazłem. Dermika pewnie droga ale trudno.
Witaminki to rozumiem że w tabletkach?
Bardzo dobra higiena :) przemywam twarz rano i wieczoram.
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
np. higiena przy goleniu bardzo wazna , wczesniej dokladnie myjesz twarz żelem , golenie "świeżymy" przyżadami noi potem balsamik koniecznie regerujący . Garnier ma serie twarz matową taką zdechłą nie pamietam jak sie nazywa ale ma na bank . dermika kosztuje koło 30 zeta i styka leciutenko na miecha ale pomaga wierz mi , witamimki najlepiej z pozywienia jak nie to w capsach , staraj sie pij soczek z marchwi albo ją jesc jakos
Szacuny
2
Napisanych postów
54
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
616
Przede wszystkim żeby buzia miała ladny kolor to musisz przynajmniej 2 razy w tygodniu zrobic 5 minutowy PEELING, oczyścisz w ten sposób bardzo dokładnie skóre twarzy z zanieczyszczeń i martwego naskórka!!! Wtedy skóra będzie bardziej gładka i delikatniejsza.Ja uzywam oligovital oceanic seria AA - bladoróżowy z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty. Jest niedrogi i bardzo skuteczny. Poza tym na piekna cere wpływa również to jak się odżywiasz Polecam picie codziennie szklaneczki z SOKU Z MARCHWII co po okolo 3. tygodniach zaowocuje subtelnie pomaranczowym kolorem skóry. Jesli nie masz ochoty zmagać się z sokowiróka kupuj sok "Sokuś"- jest znakomity, bez konserwantów i co wazne ma krótki okres przydatności, czyli jest świeżutki Wazne jest tez abyś nawadniał organizm od środka - najlepiej 1,5l niegazowanej mineralnej dziennie. Teraz w zimie nie polecam kremu nawilzającego , bo zawiera wode a to nie jest dobre na taka pogode. Acha i najważniejsze - musisz się wysypiać!!!
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
Ziom jaką masz cere tłustą ??? jak tak to wtenczas inna opcja jest bo ja myślałem ze masz suchą . Ogólnie cała dermika jest lightowa bardzo dobra. maseczka oczywiscie jak mówisz ze sie budzisz to trupa widzisz to głeboko nawilzająca albo regeneracyjna obojetnie czego polecam garniera maseczki raz w tygu i cacy jest.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
151
Hej
Dziękóweczka Bienias i Angeliko za pomoc :) przyda sie.
Skura chyba tłusta bo sie często świeci. Jak dla mnie to połączenie suchej i tłustej.
Dam rade.
Pozdrowienia Bienias dla Areczki od chłopaków z Cracovii.
Szacuny
2
Napisanych postów
54
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
616
połczenie suchej i tłustej to tzw. cera mieszana. Strefa T jest tlusta tzn czoło. nos i broda , a policzki mają cere suchą. Jeśli więc masz mieszaną to najlepiej używać kosmetyków do tego rodzaju cery