Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zmazy Nocne

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 20999

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 234
Więc mam 19 lat i ostatnio zaczełem miewać zmazy nocne ^^ wcześniej miałem z 3 razy od 17 lat ;p ale ostatnio coś nie tak bo w przeciągu 3 tygodni miałem 5 razy nie wiem czy to normalne żeby mieć zmazy w tak późnym czasie i aż tyle razy czy to jest możliwe, że posiadam nadmiar testosteronu ;p?? I w tym problem fakt faktem staram się być abscynentem od sexu bo po wytrysku czuje się senny, słaby i zdekoncentrowany co mi nie ułatwia życia na codzień i chyba w tym jest powód że mi tez zmazy przeszkadzają
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 6283 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 131166
sam sobie odpowiedziales na pytanie czemu masz te zmazy.

nie walisz sobie, nie seksisz sie z dziewczyna - organizm musi sie pozbyc nadmiaru spermy z jajek bez twojej pomocy. to jego naturalna reakcja.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 534 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8381
Jedyna rada

znajdz sobie kobiete

Mogliśmy być najwięksi ze wszystkich!

A teraz każdy z nas wpie***la BCAA!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
j/w

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 575 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6493
dobrze gadacie!! a te objawy poorgazmowe wg mnie normalne, ja po tym ja swoje zrobie za***iście śpie
1

pain means results

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jej ;p super że czytacie o co mi chodzi nie wiem czy odczuwacie po takiej zmazie senność zmęczenie i w tym mój problem ;p bo chodzę prawie na codzień na treningi i weź tu idź w takim stanie a co do kobiety mam ale jej nie używam hehe lubie tą agresje która we mnie siedzi gdy ;p żyje sobie w celibacie zabójczo nakręca mnie na wysiłek fizyczny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 575 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6493
co ty używaj po to one są!

pamietaj że nie przed treningiem a po nim jest nawet wskazane sobie troche poużywać, pobudzisz organizm do wysiłku jakby nie patrzeć aerobowego, z racji tego że pozbędziesz sie balastu zmiedzy nóg to jądra zaczną produkować wiecej teścia i na nowo magazynować zawartość... to jest bardzo zdrowo! a jak po tym jesteś senny to śpij - lepsza regeneracja!
nie wierze że na drugi dzień dalej jesteś senny

pain means results

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 116 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4446
chyba jestes masochistapo dobrym sexiku mozna gory przenosic
1

"życie jest za krótkie żeby być trzeźwym"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Hmm od 5 miechów się nie onanizuje bo zrozumiałem ten błąd ,a te zmazy nocne są tak ścinające jak mastrubacja wpływa na psychę i na witalność jesteś użytkownikiem forum i nie wiesz że razem ze spermą spływa witalność??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
gdzie to wyczytałeś że spływa witalność?? jakies zabobony to chyba raczej...
sex to zdrowie!
nic dziwnego że masz te zmazy... uzywaj jaj jak należy hehe

pain means results

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9160 Napisanych postów 83465 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705670
lepiej się przyznaj stary że żadna laska Cię nie chce bo jesteś drętwy i tyle, nawet gruchy zwalić nie umiesz
to tyle odnośnie Twojego problemu

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Krótko...

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zaczerwienione dolne powieki

Następny temat

Skrzywienie kregoslupa (garb)

Spalanie
Polecane artykuły