Czy ktoś z was spotkał się z takim terminem? Byłem u lekarza i po obejrzeniu zdjęcia stwierdził że ma zrotowany kregosłup w części lędźwiowej. Dodał, że cytuję "czasami może boleć, bo uciska nerwy". No spoko tylko co dalej, do kogo sie udać, a może ktoś też ma podobny kłopot?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zrotowany kręgosłup mniej lub bardziej to ma połowa osób na tym świecie. Na nerwy uciska, no, no. I rozumiem, że ma prawo boleć?
. Co dalej? Poszukaj w moich postach.

...
Napisał(a)
U mnie lekarz też użył tego określenia. Nie wiem co z tego wynika ale nadal mnie boli, 2 dosyc dobrych manualnych twierdzi że trzeba nastawić miednice czy w to wierzyć nie wiem.
2
...
Napisał(a)
Na co właściwie czekają?
...
Napisał(a)
Na wizyte czekają , ale mam opory bo zwykli twierdzą że nie można tego ruszać, tylko trzeba jeść tabletki.I na razie to robie .
...
Napisał(a)
Zapytaj tych manualnych co mają na myśli z tym "ustawić miednicę"
Bo jak to jakieś Yumeiho albo coś w tym stylu, to lepiej sobie daruj.

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
Ano pewnie tak jak Yumeiho. Co nie znaczy, że trzeba sobie darować.
...
Napisał(a)
Mam podobne objawy . Dzisiaj sie dowiedziałem o tym.
Niedawno grałem w siatkówke i nagle poczułem strzyknięcie w dolnej części pleców. Zdjęcia rtg wykazało: Kręgosłup lędźwiowy nieco zrotowany wykazuje obecność przepukliny dotrzonowej oraz zmiany zwyrodnieniowe z niewielkim zwężeniem szpar międzykręgowych L2/L3 oraz L3/L4.
Jesli ktoś ma podobne doświadzenia jestem ciekaw czy to oznacza koniesc z siatkówką?
Prosze o opinie
Pozdrawiam wszystkich kontuzjowanych
Niedawno grałem w siatkówke i nagle poczułem strzyknięcie w dolnej części pleców. Zdjęcia rtg wykazało: Kręgosłup lędźwiowy nieco zrotowany wykazuje obecność przepukliny dotrzonowej oraz zmiany zwyrodnieniowe z niewielkim zwężeniem szpar międzykręgowych L2/L3 oraz L3/L4.
Jesli ktoś ma podobne doświadzenia jestem ciekaw czy to oznacza koniesc z siatkówką?
Prosze o opinie
Pozdrawiam wszystkich kontuzjowanych
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!