Czytam posty o odżywianiu na forum i nie widze w ogóle w przykładowych dietach zup. Z czego to wynika? Czy mają małe wartości odżywcze, czy nie trzeba ich jeść? Ale z drugiej strony non stop na sucho się odżywiać? Prosze o odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wiekszosci zup po prostu można nie wliczać do bilansu z tego samego powodu co większości warzyw.
...
Napisał(a)
większość zup jest zaprawianych śmietaną mąka itp a to nie idzie w parze z naszą dietą choć ja czasami zjadam zupke ale jako stały posiłek w diecie odpada ogólnie jest tam często cukier masa soli itp.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin...a kto Ci kaze zupe zageszczac smietana koniecznie? Zupy sa bardzo dobre i w sumie można ich nawet nie wliczać tak jak wspomniałem chyba ze chcesz być bardzo dokładny. Oczywiście odpadają takie zupy jak rosół.
Pozdrawiam, Marmol
Pozdrawiam, Marmol

...
Napisał(a)
pytał się o zupy a więc pewnie takie jak mama ugotuje.Co innego jak sam ugotuje sobie warzywka na piersi ale ciężko to zupą nazwać
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
o nie przesadzajmy,nawet rosół mozna zjesc od czasu do czasu.
Zupy powinno sie uwzglednic w diecie, zalezy jak je przyzadzimy,bo jesli ugotujemy jakas zupke warzywna bez smietany, bez tłustego mięsa kotre czesto w zupach sie pojawia to czemu nie? Ciepły posiłek mamy, wiadomo ze warzywa tacą swe wartości podczas gotowania ale nie rezygnujmy z zup
Zupy powinno sie uwzglednic w diecie, zalezy jak je przyzadzimy,bo jesli ugotujemy jakas zupke warzywna bez smietany, bez tłustego mięsa kotre czesto w zupach sie pojawia to czemu nie? Ciepły posiłek mamy, wiadomo ze warzywa tacą swe wartości podczas gotowania ale nie rezygnujmy z zup

"Każdy widzi jakim się byc wydajesz,niewielu czuje jakim jestes"
Nicollo Machiavelli
...
Napisał(a)
to jakie zupy proponujecie? a mysle ze to troche smietany nie zaszkodzi?
...
Napisał(a)
Takie zupy ktore nie sa zaprawiane maka i smietana i nie sa na podkladzie tlustych rosołow. Chociaz i takie jak zjesz raz na jakis czas to sie nic nie stanie . pozdr
...
Napisał(a)
ja często robie sobie "flaczki drobiowe"
oczywiście z piersi z kurczka + przyprawy i jest super
zawsze to jakaś odmniana od suchej piersi gotowanej na parze
oczywiście z piersi z kurczka + przyprawy i jest super
zawsze to jakaś odmniana od suchej piersi gotowanej na parze
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Ja jadam czasami zupy warzywne jak mam ochote. Do bilansu nie wliczam. Lub np z makaronem i do tego miesko jakies, wtedy to co innego.
Zmieniony przez - domer w dniu 2007-01-17 18:47:14
Zmieniony przez - domer w dniu 2007-01-17 18:47:14
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prosze o diete oraz odzywki dobre dla mnie LOOK HERE
Następny temat