Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
750
Te chrupanie to nic poważnego ? Dziś podczas otwierania drzwi zdrową ręką poczułem jak w chorej lewej zatrzymały kotwice tą kość tak drgnela :P ale bez bólu
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2366
Hehe ja też mam jugger knott 1.4mm ;) Wrócisz do sprawności spokojnie tylko to wymaga czasu I rehabilitacji bo bez tego ani rusz. Co do kotwice to ich się nie czuje;) Serio.
Lekarz Ci powie czy to chraupanie na tym etapie normalne, ja nie jestem lekarzem ale jedynie mogę napisać że narazie nie ma co się martwić:).
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2366
Kotwice jugger knot nie są wchlanialne, -
Z tego co piszesz 2 masz biowchlanialne. Więc już będziesz do końca życia z tymi kotwicami chodził:). Ich się nie czuje więc luzik
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2366
Wiesz jeżeli przyczynę niestabilności masz naprawiona, przylozysz się do rehabilitacji to myślę że nie powinien wypadac. Także relax :). Ważne też pracować nad miesniami obręczy barkowej. Ja mam trochę bark niestabilny miesniowo-tak mi lekarka powiedziała. Reasumując trochę pracy Cię czeka
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
750
No chcę już ćwiczyć. Słyszałem o ćwiczeniach przy ścianie tyłem do ściany też i przodem rękę na ścianę i próbować się "odpychać" Ciekawe kiedy będę mógł ćwiczyć na siłowni... Nie mówię o hantlach nad głowę czy wyciskaniu na klatę. Same maszyny wystarczyłyby do szczęścia.
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2366
Wszystko w swoim czasie, myślę że lekarz pewnie każe Ci powoli iść na rehabilitację.Ja znam ale np na zasadzie wspinania do góry do sciany. W sanatorium ćwiczyłam z piłką do ściany i taki inny zestaw na mięśnie. Jak będziesz u lekarza to pytaj o rehabilitację. Nic na siłę, nie przyspieszysz bo można sobie kuku zrobić. Wiem sama po sobie