Witam.Ostatnio zamontowałem sobie drążek.Jedynym problemem jaki mam to to że strasznie mało na nim wytrzymuje -jakieś 40s
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
songo... nie czepiaj się
a poza tym autorowi chodzi o rozciągnięcie kręgosłupa
rękawice...nie wiem może zwykłe skórzane rękawiczki tylko nie grube
ja chwytam się drążka nie całą ręką tylko trzymam go raczej 4 palcami omijając kciuk i wtedy da się wytrzymać dłużej
co do splecionych palców to nie bardzo wiem o co chodzi ale bałabym się splatać palce pod ciężarem własnego ciała które może nie waży wiele ale jednak
a poza tym autorowi chodzi o rozciągnięcie kręgosłupa
rękawice...nie wiem może zwykłe skórzane rękawiczki tylko nie grube
ja chwytam się drążka nie całą ręką tylko trzymam go raczej 4 palcami omijając kciuk i wtedy da się wytrzymać dłużej
co do splecionych palców to nie bardzo wiem o co chodzi ale bałabym się splatać palce pod ciężarem własnego ciała które może nie waży wiele ale jednak

...
Napisał(a)
I może macie jakieś orady żebym wisiał tak około 1 min,bo mam takie ćwiczenia które maja 5x1min na drążku ale ja nie daje rady tej minuty
...
Napisał(a)
Jak wiszę to ręce mi sieześlizguja i bolą mnie tzw.poduszki od wewnętrzenej części dłoni
...
Napisał(a)
No to sobie wis na czas i to wszystko. Dlonie sie przyzwyczaja, chwyt sie wzmocni
zdr.

zdr.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Mam pytanko po grzyba ćwiczysz zwisy zamiast podciągania na plecy i na biceps rożnymi chwytami ?
...
Napisał(a)
tylko zwisy bez żadnych podciągan itp.
ale jak wisze 40sekund potem z 30 odpoczynku i następna seria jest coraz słabsza i nie wim co zrobić żeby dłużej wisieć
ale jak wisze 40sekund potem z 30 odpoczynku i następna seria jest coraz słabsza i nie wim co zrobić żeby dłużej wisieć
...
Napisał(a)
Z czasem będzie lepiej, jeśli chcesz uniknąć odcisków i bólu tych jak to nazywasz "poduszek"
kup specjalne rękawiczki (takie bez palców, do podnoszenia ciężarów)

Piona! ;]
...
Napisał(a)
Ale nie wiem po co te rękawiczki. Lepiej żeby robił na razie bez a po jakims czasie rece mu sie przyzwyczaja i odciski nie beda sie w ogole robily.
...
Napisał(a)
Jeżeli go "poduszki bolą" to myślę, że rękawiczki się przydadzą
Dłonie łatwo sobie poniszczyć, a później może być gorzej z wyleczeniem. Dostałem takowe podczas zamawiania gryfów w gratisie i znacznie zwiększają komfort pracy

Dłonie łatwo sobie poniszczyć, a później może być gorzej z wyleczeniem. Dostałem takowe podczas zamawiania gryfów w gratisie i znacznie zwiększają komfort pracy

Piona! ;]
...
Napisał(a)
No i przetestowałem kilka sposobów i jeden jest ciekawy ale niewiem czy tak skuteczny jak normalny zwis.Jest to sposób polegający na tym że splatamy ręce obu dłoni(palec jednej ręki potem alec drugiej ręki itd)i tak wisimy.Tak wisiaem około 1min20s ale czy to daje ten sam efekt co normalny zwis??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!