Szacuny
20
Napisanych postów
218
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1095
W ostatnim Perfect Body jest artykuł o stawach,pod jego koniec jest zawarta konkluzja że preparaty wspomagające regeneracje stawów powinno się brać wiele miesięcy bez przerwy,..........,czy w takim razie preparat Olimp Arthroblock Forte można w taki sposób brać,nie robiąc przerwy miesięcznej po 2-3 miesiącach stosowania ??????
Tomek.
Szacuny
1
Napisanych postów
63
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
815
myślę, że po okresie suplementacji Arthroblockiem Forte można wziąć coś słabszego np. samą glukozaminę po czym powtórzyć kurację Forte, a najlepiej jeśli ma się problemy ze stawami zgłosić się do lekarza specjalisty o!
1
"Nec Hercules contra plures"
I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa.;)
Szacuny
7
Napisanych postów
1700
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17197
Ja niedlugo dostane paczke, zamowlem forte i zwykly.
Na pewno zdam relacje, czy troche pomoglo chociaz nie odczuwam duzych problemow ze stawiami i nie bola. Troche strzelaja. Tylko ze, jak zaczna bolec to wtedy juz taki preparat jak arthroblock nie odgrywa zbyt duzej roli tylko farmakologia przepisana przez lekarza
powiem tylko, ze kiedys stosowalem poltora miesiaca preparat firmy zza oceanu i swoja role odegral w moim mniemaniu dobrze
Szacuny
1
Napisanych postów
63
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
815
niedawno miałem problemy z barkami (nieprawidłowa technika przy wyciskaniu na ławeczce poziomej w połączeniu z wystawieniem na dość niskie temperatury) odczuwałem tak ostry ból, że czasami nawet ruszyć ramieniem nie dawałem rady, skończyło się na opuszczeniu kilku treningów, kuracja jakimś painkillerem i Arthroblockiem Forte (2x dzień), moim zdaniem spisał się za***iście, teraz profilaktycznie biorę 1 dziennie (ew. drugą po treningu jak czuję że było hardo) do końca paczki, później zarzucę coś lżejszego gluko+wit. c
"Nec Hercules contra plures"
I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa.;)
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
czesto posluguje sie przykladem z mojej bliskiej Rodziny
gdzie osoba ktora przez wspinaczke gorska ledo mogla chodzi po plaskim terenie dzieki ABF doprowadzila do stanu gdzie moze spokojnie skakac jak kozica znow po graniach
stosowala (za moja namowa) 2-4 kapsulki dziennie przez okolo 3-4 miesiace az wyprowadzila na prosta kolana
od tego czasu (2 lata) stosuje codziennie 1-2 dziennie
zwiekszajac do 2-4 kaps dziennie w okresach 2-3 tygodnie przed wypadem i podczas jego trwania
w mojej ocenie ma to gleboki sens
Tylko ze, jak zaczna bolec to wtedy juz taki preparat jak arthroblock nie odgrywa zbyt duzej roli tylko farmakologia przepisana przez lekarza
apropos tego wyzej
byla juz umowiona na operacje ale na szczescie nie bylo potrzeby
Szacuny
20
Napisanych postów
218
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1095
Dzięki Biniu za odpowiedź,ja stosuje jeden raz dziennie 2 kapsułki i właśnie zacząłem 2 opakowanie,może jak zacznę trzecie to zwiększę na 2 razy dziennie po 2 kapsułki ale tylko na okres 1 miesiąca a potem wrócę do 2 kapsułek na dobę. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z tego preparatu,nie wiem czy to akurat jego zasługa ale mój rozwalony kręgosłup-odwapnienie dysków lędźwiowych jakby mniej daje znać o sobie,wróciłem nawet do martwego ciągu po kilku latach nierobienia tego ćwiczenia,na razie jest to 90-100 kg w seriach,ale uważam że w moim wieku )))-40 lat i amatorskim uprawianiu sportu to i tak wystarczy,choć na pewno nie powiedziałem ostatniego słowa w tym ćwiczeniu. Jak dla mnie ten preparat zasługuje na razie na duży plus-polecam każdemu.
Szacuny
7
Napisanych postów
1700
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17197
Mialem problemu z kregoslupem w zasadzie nie wiem co sie dzialo neurochirurg tez nie wie zdjecie wypadlo wspaniale zero jakichkolwiek zmian a przy ostrym kaszlu jaki mialem podczas zapalenia oskrzeli a w zasadzie po jak juz wszystko sie odkleja to mnie zgina w pol
i badz tu madry hehe
mam nadzieje, ze na dniach dostane ABF i zwykly, jak nie pomoze na stawy to napewno nawilzu skore kwas hialuronowy ;d
Szacuny
2
Napisanych postów
105
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
161
Wyczynowo trenuję od 13 lat, w sportach siłowych, przy dużych obciążeniach, ból i problemy ze stawami to norma. Jednak gdy zaczęłam regularnie stosować Arthroblock, od tego czasu nie dokuczają mi już stawy. Na prawdę polecam.